Heinner HWM-5080VA++

Partea de confort pe care il ofera o locuinta se leaga in mod direct de ceea ce inseamna prezenta unor electrocasnice in slujba voastra iar acestea trebuie sa fie unele care sa va ajute sa economisiti atat timp cat si efort. Pentru cazul in care confortul trebuie sa fie prezent in locuri diverse Heinner HWM-5080VA++ poate fi modelul pe care sa il folositi.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM-5080VA++

Despre Heinner HWM-5080VA++

O masina de spalat rufe automata nu mai trebuie sa spunem ca este o necesitate in orice locuinta sau mai bine spus o necesitate pentru orice persoana. Din aceste considerente poate modelul Heinner HWM-5080VA++ sa fie exact ceea ce trebuie si asta prin prisma caracteristicilor pe care le prezinta.

Se poate incepe lista de motive pentru care alegerea Heinner HWM-5080VA++ este una benefica inca de la partea de pret de achizitie pe care il are si este vorba despre unul destul de accesibil.

Despre Heinner HWM-5080VA++

Heinner HWM-5080VA++ aduce confort

Citeste si despre BOSCH MUM4405

Simpla prezenta a unei masini de spalat rufe poate sa insemne posibilitatea de a scapa de spalarea manuala a rufelor, de utilizarea unui model foarte vechi si depasit sau semi-automat dar si posibilitatea de a castiga timp pentru voi. La fel de simplu putem considera acest model Heinner HWM-5080VA++ si ca o posibila investitie si asta pentru ceea ce inseamna utilarea unei locuinte de inchiriat, utilarea poate a camerei de camin si de ce nu poate a unui loc de munca sau sediu de firma.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Considerarea acestui model ca fiind prietenos se poate datora si altor caracteristici nu doar pretului si putem continua cu spatiul pe care il ocupa in momentul instalarii. Chiar daca este o masina de spalat cu incarcare frontala si deschiderea hubliului spre stanga veti avea o dimensiune de 84.5 cm pentru inaltime, 59.7 cm pentru latime si 49.7 cm pentru adancime iar ca si dimensiune pentru hublou veti avea una de 44 cm.

Ca oricare electrocasnic si ca orice masina de spalat rufe avem si o parte a consumului de resurse aferent utilizarii si functionarii. Pentru partea de apa veti avea un consum mediu anual de 9240l iar pentru partea de energie electrica veti avea un consum mediu de 0.78 kWh pentru program standard si de 147 kWh mediu anual ceea ce duce la pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++.

Citeste si despre LG MH6042D

Pe langa ceea ce presupune costul de resurse vom avea de vazut si ceea ce inseamna eficienta utilizarii si spalari rufelor iar asta pentru toate cele 5 kg de rufe pe care le puteti spala. Aceasta cantitate de rufe poate fi spalata cu unul dintre cele 15 programe disponibile si intre care pe langa cele obisnuite se afla si un program de spalare rapida de doar 15 minute.

Functiile oferite sunt insa mai multe decat cele mentionate deja si putem sa ne referim la ceea ce inseamna partea de siguranta prin sistemul de detectie a spumei sau blocarea accesului la interfata de control.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O ultima parte a functiilor si beneficiilor Heinner HWM-5080VA++ este marcata sau poate fi marcata de sistemul electronic de control a balansului, de sistemul Eco-Logic sau programarea intarziata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply