Hansa FCCW63000

Aveti nevoie de un aragaz care sa va ajute in bucatarie, astfel incat sa va usureze munca cat mai mult? Avand in vedere faptul ca este destul de cautat aragazul care functioneaza pe baza de curent electric, acesta prezinta numeroase avantaje avand in vedere faptul ca are o alimentare de acest tip. (vezi oferta de AZI)

Hansa FCCW63000

Despre Hansa FCCW63000

Astfel, din aceasta categorie, avem o recomandare de calitate pentru dumneavoastra, fiind vorba despre aragazul electric Hansa FCCW63000.

Despre culoarea pe care are carcasa acestuia trebuie spus ca este albul, fiind un model des intalnit. Despre dimensiuni (l x L x A) trebuie spus ca sunt unele standard, acestea fiind de 85 x 60 x 60 cm. Mi mult, are si o greutate de 41 kg, acesta fiind un alt criteriu de luat in calcul atunci cand va ganditi sa il achizitionati.

Despre Hansa FCCW63000

Aragaz electric Hansa FCCW63000 – ce trebuie sa stii despre caracteristicile pe care le are

Citeste si despre Beko MOC20100S

Alimentarea pe baza de curent electric este o modalitate preferata de multi utilizatori, iar acesta model are o astfel de alimentare a plitei. Despre arzatorele care se rgasesc la acesta trebuie spus ca sunt in numar de 4, ceea ce ii ofera un plus, intrucat este un model destul de util pentru o familie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre aceste 4 arzatore putem spune faptul ca sunt de dimensiuni diferite, precum: un arzator mare, mic, precum si 2 arzatoare normale. Acestea se vor dovedi eficiente in momentul cand veti gati si veti avea nevoie de diverse tipuri de alimente pe care sa le preparati. Cafeaua si micul dejun puteti sa le preparati imediat avand in vedere numarul arzatoarelor.

Acest model se descurca bine la capitolul capacitate interioara, intrucat este destul de incapator. Mai exact, este vorba despre o capacitate de 69 l, aceasta fiind potrivita pentru o familie care este formata din 2 – 3 membrii. Puteti sa preparati mancaruri si pentru prietenii care vin la dumnavoastra in weeekend-uri avand in vedere faptul ca acesta dispune de grill si alte trasaturi importante pentru ca alimentele sa se preparare cat mai bine.

Citeste si despre Electrolux EKK54955OX

Iluminarea acestuia trebuie luata in considerare intrucat veti putea sa aveti o vizibilitate mai buna atunci cand vine vorba de verificarea alimentelor. Important pentru ca preparatele sa fie cat mai bine facute, este ca un model sa dispuna de incalzire inferioara, dar si superioara, ceea ce prezinta si acest model. Nelipsita este si tava adanca Procook (Tip fagure), care o puteti folosi pentru a prepara diverse alimente. Mi are si un gratar pentru cuptor.

Aragazul electric Hansa FCCW63000 prezinta 4 functii de gatit pe care sa le utilizati oricand aveti nevoie sa preparati mese gustoase. Clasa de eficienta energetica in care se incadreaza acesta este de tip A, aceasta fiind o clasa destul de buna, cu un consum de curent electric redus.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul electric Hansa FCCW63000 reprezinta modelul ideal pentru a va bucura de o preparare a alimentelor cat mai eficienta si pentru a a va bucura de rezultate cat mai bune. In ceea ce priveste pretul de achzitie al acestuia, trebuie spus ca este unul accesibil .