Hansa FCCM58088

Cautati un cuptor de culoare neagra, care sa se potriveasca in bucataria dumenavoastra atat din punct de vedere al design-ului, cat si al dotarilor? Avem un exemplu bun pentru dumneavoastra. Acesta este aragazul Hansa FCCM58088.(vezi oferta de AZI)

Hansa FCCM58088

Despre Hansa FCCM58088

Un avantaj demn de luat in calcul despre acest aragaz este faptul ca este de culoare neagraAcesta este important pentru design, dar si pentru faptul ca nu veti mai avea batai de cap in ceea ce priveste curatarea sa. Despre marimea care ii revine acestuia trebuie spuse cateva lucruri. Mai exact, sunt importante dimensiunile pe care le are acesta. Acestea (l x L x A) sunt de 85 x 50 x 60 cm. Dupa cums e paote observa, are o latime de 50 cm, ceea ce este un mare avantaj intrucat va putea fi asezat in locuri mai inguste.

Acesta este prevazut cu picioaruse ajustabile, care sunt importante pentru a putea depozita mai usor produsul dintr-un loc in altul. Clasa de eficienta energetica este si ea importanta, aceasta fiind de tip A.

Despre Hansa FCCM58088

Aragaz Hansa FCCM58088 – despre eficienta si dotarile pe care le are

Citeste si despre Indesit DSR 57H96 Z S

Un prim detaliu important despre orice aragaz este alimentarea plitei. Acest model se alimenteaza pe baza de curent electric. O astfel de alimentare este importanta intrucat aceasta va contribui la o mai buna preparare a alimentelor, precum si mai rapida.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In ceea ce priveste numarul arzatoarelor, trebuie spus ca sunt suficiente pentru o familie, acestea fiind in numar de 4. Astfel, puteti sa gatiti mai multe feluri de mancare, in functie de preferintele fiecaruia. Cuptorul pe care il are acest aragaz este unul cu multe dotari. Astfel, prezinta un grill, unde sa puteti preparati de la carne, pana la pizza sau ce aveti pofta.

Aragazul Hansa FCCM58088 prezinta siguranta, aceasta fiind importanta pentru orice aragaz, intrucat pot sa apara diverse accidente. Acesta se alimenteaza tot electric, ceea ce este un pls pentru procesul de preparare a alimentelor. Capacitatea cuptorului din doatarea aragazului Hansa este de 66 l, acesta fiind unul destul de bun pentru a pregati mancaruri cat pentru intrega familie.

Citeste si despre Zanussi ZCG210N1WA

Si asta nu e tot. Acest cuptor mai are si alte caracteristici importante. De exmplu, prezinta si un timer, care va anunta cat timp mai aveti pana cand alimentele vor fi gata. De asemenea, pe langa acesta, mai are si functia de iluminare a interiorului, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Aceasta este o functi utila intrucat va scuteste de bani in plus, aceasta consumand mai putin decat daca ati aprinde un bec sau alt corp de iluminat.Aragazul Hansa FCCM58088 prezinta si convectie de aer fierbinte, aceasta functie fiind destul de utila pentru a prepara carnea. De asemenea, nu trebuie uitat de spus nici faptul ca

Cuptorul prezinta siguranta, ceea ce este un plus pentru protectia dumneavoastra. Incalzirea inferioara si incalzirea superioara sunt functii necesare pentru orice cuptor. Asta pentru ca vor contribui la o coacere uniforma a acestora. In ceea ce priveste accesoriile, trebuie spus ca si acestea sunt prezente, fiind de mentionat tava, grtarul pentru cuptor, precum si sertarul inferior pentru vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, va veti bucura sa aveti aragazul Hansa FCCM58088 in locuinta dumneavoastra, pretul sau fiind unul bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply