Electrolux EKC64900OW

Din ce in ce mai multi doritori isi indreapta atentia catre modelele de aragaz electrice. Motivul? Chiar daca genereaza un consum oarecum mai mare, ele sunt mai rapide si au grija mereu ca alimentele sa fie perfect rumenite. Dincolo de asta, prin intermediul tehnologiei electrice se exercita un control asupra modului de prepare. Si asa alimentele arse nu sunt altceva decat o amintire neplacuta. Tocmai de aceea, cererile pentru aragazul Electrolux EKC64900OW, model electric, au crescut foarte mult in ultima vreme.(Doar acum la reducere)

Electrolux EKC64900OW

Despre Electrolux EKC64900OW

Acest dispozitiv vine si cu o culoare speciala si moderna. Ele are o nuanta de gri si este asortat perfect cu detalii negre. Este un aragaz destul de lat, dar fara a intrece prea mult limitele obisnuite in cazul unor astfel de modele.

Dincolo de designul placut al modelului Electrolux EKC64900OW, alimentarea sa electrica il ajuta sa se remarce prin alte atribute excelente. El vine cu 4 zone de gatit obisnuite, care includ o zona mai mare, doua obisnuite si una mai mica.

Despre Electrolux EKC64900OW

Aragaz Electric Electrolux EKC64900OW – de incredere in bucataria ta

Citeste si despre Whirlpool ACMK 6121/IX

Consumul este mai mare decat in cazul unui model cu gaz, dar nu exagerat de mare. Bine, asta se intampla nu din vina dispozitivului in sine, ci din cauza ca in sine electricitatea costa mai mult. Dincolo de asta, trebuie tinut cont de faptul ca aragazul Electrolux EKC64900OW face parte din clasa A. Acest lucru inseamna un consum redus. Avand in vedere acest lucru, trebuie sa precizam faptul ca sunt foarte putine modele care trec de clasa A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Vorbim in cazul acestui aragaz de aprindere electrica, o dotare care sustine comoditatea utilizatorului. Astfel, acesta se aprinde usor, fara niciun fel de probleme. Este nevoie de o simpla apasare de buton si de o rotire a sa pentru ca flacara sa inconjoare arzatorul.

Insa asta nu este tot. Inovatia modelului Electrolux EKC64900OW este dovedita de faptul ca el vine cu Plus Steam, un model de coacere bazat pe aburi. Acesta este excelent deoarece are abilitatea excelenta de a crea acea crusta deasupra alimentelor, fara a le arde. Intre timp, textura ramane moale. La acestea se adauga si faptul ca mancare isi mentine culoarea apetisanta care indeamna la degustare.

Citeste si despre Whirlpool GOA 6425 NB

Si pentru ca producatorul Electrolux sustine stilul de viata sanatos, el ofera utilizatorilor sansa de a se bucura de alimentele deshidratate. Este nevoie de o tava, o folie de copt si cateva fructe si legume care sa fi asezate deasupra acesteia.

Asfel, aceste alimente sunt uscate, insa nu definitiv. Ele capata o crusta ce le ajuta sa arate de-a dreptul apetisant. Si vestea buna este ca pot fi servite ca chipsuri sanatoase, ideale pentru micii rontaitori. Dincolo de asta, nici curatarea aragazului Electrolux EKC64900OW nu este o problema. Si totul se datoreaza, desigur, curatarii de tip catalitice care pur si simplu topeste si arde grasimile acumulate. In felul acesta, utilizatorul nu va mai pierde timp frecand si curantand. Aragazul se ocupa el de tot.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul este unul pe masura asteptarilor. Fiind genul de produs cu atribute bune, este firesc ca pretul sau sa fie usor mai piperat.