Serreno SER 5601V/G1

Daca sunteti genul de persoana nonconformista, care nu se da la o parte de la a incerca lucruri noi, va propunem un model de aragaz, cu totul si cu totul special. Este vorba de un produs din gama Serreno, care nu are cum sa nu va surprinda placut. Mai precis, este vorba de Serreno SER 5601V/G1, modelul asupra caruia ne vom concentra atentia in acest material. (Doar acum la reducere)

Serreno SER 5601V/G1

Despre Serreno SER 5601V/G1

Ce uimeste im primul rand la acest aragaz este culoare. El este disponibil intr-o nuanta de verde lamaita, o nuanta care se poate dovedi o usoara provocare atunci cand vine vorba de asortat. Insa, chiar si asa, nu putem spune ca acest model nu arata bine. Este unul modern, compus din linii drepte, atragator.

Acel model de aragaz vine cu nu mai putin de 4 zone de gatit. Acestea sunt reprezentate de 2 zone normale, una mai mare, si una mai mica. Totul depinde de tipul de vas pe care intentionati sa-l folositi. Exista oale mai mici sau mai mari.

Despre Serreno SER 5601V/G1

Aragaz Serreno SER 5601V/G1 –genul de produs care impresioneaza

Citeste si despre Hansa FCCW59209

AragazulSerreno SER 5601V/G1 inseamna nu doar un design iesit din tipare, care sa-si uimeasca utilizatorii, ci si un design special care se remarca prin usa sa dubla. Aceasta se ocupa de conservarea caldurii in interior, avand rolul de a duce la o mai rapida coacere a alimentelor. Si desi se spune ca aragazurile care au alimentare pe baza de gaz sunt mai lente, iata ca aceasta teorie nu se aplica si in cazul modelului Serreno. Usa dubla face o treaba excelenta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acesta este un aragaz clasic, din punct de vedere al alimentarii. Este vorba de o alimentare simpla, pe baza de gaz, care nu presupune un consum foarte mare din partea utilizatorului. Si desi alimentarea este pe baza de gaz, in cazul acestui aragaz, vorbim de iluminare pe baza de gaz.

Aprinderea in cazul acestui dispozitiv se realizeaza modern, fiind vorba de o aprindere electrica, ce se afla la doar un buton distanta. Dincolo de asta, nu mai este nevoie sa apelati la chibrituri sau brichete. Pur si simplu apasati usor si rotiti.

Citeste si despre Beko FSGT52110DXO

Iar daca va intrebati ce lipseste aragazului Serreno SER 5601V/G1, va spunem ca din pacate acesta nu are in dotare curatarea catalitica. Aceasta se ocupa de arderea grasimilor sau de topierea acestora, fara a exista riscul ca produsul sa se deterioreze. Drept urmare, cand vine vorba de curatare, va fi nevoie sa depuneti un oarecare efort. De asemenea, un timer ar fi fost si el bine venit pentru a preveni arderea mancarurilor si o precizie mai mare in ceea ce priveste gatitul.

AragazulSerreno SER 5601V/G1 dispune si de iluminare, fapt care inseamna ca el ajuta foarte mult utilizatorul in procesul de gatire. Acesta isi va da seama in ce stadiu se afla produsele sale pe care le-a asezat in cuptor. Si nici nu mai este nevoie sa deschida usa pentru a face acest lucru. Este suficient sa prioveasca din afara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul nu este mare, fapt care v-a incuraja foarte multi cumparatori sa aleaga modelulSerreno SER 5601V/G1, in detrimentul altor produse.