Beko FSGT52110DXO

Aragazul este unul din cele mai importante echipamente din locuinta noastra si drept urmare si interesul acordat cumpararii unuia nou este unul crescut. Daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de un nou aragaz si inca nu sunteti decis pentru ce model sa optati, puteti sa luati in calcul varianta Beko FSGT52110DXO, care poate fi cumparata la un pret deosebit de atractiv.(ACUM la reducere)

Despre Beko FSGT52110DXO

Aragazul marca Beko se diferentiaza fata de alta modele prin doua functii demne de mentionat, care nu sunt intalnite foarte des. Prima dintre ele este high-efficiency gas burner. Ce face mai exact aceasta functie? Arzatoarele de la acest model au o eficienta ridicata, diferita fata de cele intalnite la alte modele. Aceste arzatoare sunt mai eficiente cu pana la 25% fata de cele standard, ceea ce inseamna ca veti petrece cu pana la 35% mai putin timp in bucatarie, iar arzatorul obisnuit are un consum mai mic cu pana la 17%. Acesti indicatori au reiesit in urma testelor realizate in laboratoarele proprii Beko.

Beko FSGT52110DXO
Aragaz Beko FSGT52110DXO, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, 50 cm, Inox

Tehnologia CleanZone este un alt atu al modelului Beko FSGT52110DXO. Aceasta tehnologie revolutionara vine in ajutorul dumneavoastra, pentru a va usura munca in bucatarie, pentru a nu va mai chinui cu spalarea aragazului. Geamul interior al geamului de la usa cuptorului este acoperit cu un strat special pe care puteti sa il spalati foarte usor, cu efort minim si fara a avea nevoie de solutii speciale.

Despre Beko FSGT52110DXO

Dotari multiple si eficienta garantata

Citeste si despre Beko DFN26420X

Modelul Beko FSGT52110DXO este dotat cu rotisor- accesoriu care este asezat in centrul cuptorului care va permite sa coaceti in mod uniform alimentele. In timpul gatirii, acestea sunt rotite in permanenta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cuptorul dispune de sistem de siguranta al flacarii, o functie deosebit de utila in cazul in care dintr-un anumit motiv se intrerupe gazul in mod accidental. Puteti sta linistiti chiar si cand va lasati in casa, singuri, copiii.

O alta functie importanta regasita la modelul Beko FSGT52110DXO este timer-ul. Puteti controla in mod eficient durata pentru orice aliment pe care il gatiti si puteti sti oricand cat timp a mai ramas pana cand mancarea dumneavoastra poate fi scoasa din cuptor.

Citeste si despre Bosch SKS51E22EU

Asa cum si-a obisnuit clientii, producatorul Beko a dotat si acest model cu iluminare interioara, pentru un control cat mai bun al stadiului in care se afla mancarea din cuptor.

Aragazul dispune de 4 arzatoare, cu posibilitatea de aprindere electrica, ceea ce inseamna ca puteti renunta in sfarsit, la chibrituri. La fel ca in cazul cuptorului si in cazul aragazului, alimentarea se face cu gaz, insa acest lucru poate fi unul destul de avantajos, chiar si pentru cei care locuiesc in mediul rural, deoarece pot folosi butelii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aragazul Beko FSGT52110DXO este unul foarte bine realizat si gandit eficient, pentru a fi util in orice locuinta. Datorita design-ului sau modern, elegant, din inox, acesta poate fi montat cu usurinta in orice bucatarie, fie ca aveti mobila clasica sau moderna. Tinand cont de numeroasele beneficii si de functiile cu care este dotat, acest aragaz poate fi o alegere inspirata pentru orice familie. Va veti bucura de un aragaz eficient si de inalta calitate la un pret accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply