Arctic AGM5511DTTL

Aragazul pe care l-ati folosit timp indelungat s-a defectat si nu mai puteti gati in conditii optime? Aveti probleme cu cuptorul de la aragaz, deoarece nu mai puteti coace asa cum o faceati in trecut? Nu stiti ce model de aragaz sa cumparati, insa va doriti unul cu mai multe functii, dar care sa nu coste foarte mult? Ce parere aveti de modelul Arctic AGM5511DTTL? Dupa ce ii veti descoperi caracteristicile, veti fi cu siguranta incantati.(ACUM la reducere)

Despre Arctic AGM5511DTTL

Firma Arctic, dupa cum deja este cunoscut de multa lume, a fost preluata de grupul Arcelik, insa produsele si-au pastrat numele romanesc. Firma produce peste 31 de milioane de frigidere si se bucura de increderea a numerosi consumatori atat din Romania, cat si din alte tari. Cu o vechime de peste 4 decenii, aceasta firma are un numar impresionant de angajati atat in tara noastra, cat si in Turcia.

Tinand cont ca pentru fiecare locuinta aragazul este un obiect indispensabil, este firesc sa doriti sa va interesati inainte de a-l cumpara si sa aflati care sunt functiile cu care vine in fabrica. In cazul modelului Arctic AGM5511DTTL veti ramane placut surprinsi sa aflati ca este dotat cu numeroase functii, iar pretul foarte accesibil constituie un alt avantaj, demn de luat in seama.

Despre Arctic AGM5511DTTL

Functii multiple la un pret accesibil

Citeste si despre Beko DFN28422X

Acest aragaz este dotat cu 4 arzatoare, dintre care 2 sunt normale, 1 este mic si 1 mare. Trebuie mentionat ca modelul Arctic AGM5511DTTL dispune de sistem de siguranta, astfel ca puteti sta linistiti cand plecati de acasa si copiii raman singuri. Alimentarea plitei se face pe gaz.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cuptorul este alimentat tot pe gaz si este dotat cu timer, cu grill si cu rotisor. Timer-ul este foarte eficient pentru a putea avea o contabilizare exacta a timpului scurs. Puteti sti in orice moment, cat timp trebuie sa mai lasati cand preparatele dumneavoastra sunt gata. Puteti sa gatiti cele mai gustoase mancaruri folosind acest cuptor si utilizand functiile sale. De asemenea, trebuie sa stiti ca capacul este din metal. Grill-ul permite prepararea alimentelor la gratar, prin intermediul unui arzator suplimentar care este dispus in partea de sus.

Modelul dispune de iluminare interioara, pentru ca dumneavoastra sa puteti vedea in orice moment in ce stadiu se afla preparatele dumneavoastra, fie ca ne referim la mancaruri sau la cozonac sau paine ori chec.

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

Nu trebuie omis faptul ca acest aragaz este dotat cu aprindere integrata, ceea ce va permite aprinderea arzatorului printr-o apasare, nemaifiind nevoie sa folositi chibrituri.

In ceea ce priveste design-ul acest model este unul simplu dar elegant, iar dimensiunile sale de 85x50x50 cm il fac usor de integrat in mobila pe care deja o aveti. Aragazul Arctic AGM5511DTTL este dotat si cu functia Safety Plus, care opreste alimentarea cu gaz, in cazul in care se stinge accidental flacara. In felul acesta, puteti sta linistiti in orice moment.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aragazul Arctic AGM5511DTTL este un dispozitiv eficient, bine inchegat si care este cumparat de nenumarati clienti datorita atuurilor sale. Pretul la care poate fi comercializat este greu de refuzat. Alegand acest aragaz, alegeti calitatea si siguranta marca Arctic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply