Studio Casa Sienna FE60/60G

Oricine isi doreste sa aiba parte in locuinta sa aparate electrocasnice care sa ii usureze munca si care sa il faca sa se simta bine, iar rezultatele utilizarii acestuia sa fie unele pe masura. Asfel, confortul, dar si caracteristicile ce tin de design si de calitatea produsului sunt criteriile de baza ale unui aparat electrocasnic, mai exact, ale unui aragaz. Un exemplar care respecta aceste caracteristici este si modelul de aragaz rustic Studio Casa Sienna FE60/60G. (vezi disponibilitatea)

Studio Casa Sienna FE60/60G

Despre Studio Casa Sienna FE60/60G

Acest model de aragaz este de culoare crem, o culoare destul de placuta, care se potriveste design-ului unui bucataraii care se vrea mai diferita, dar si mai rustica. Dimensiunile (IxLxA cm) produsului sunt de 85 x 60 x 60 cm, dimensiuni pe care le veti gasi la multe aparate electrocasnice de acest fel.

Sony Bravia KD-43X8307C
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, KD-43X8307C, 4K

Plita pe care o are acest aragaz functioneaza pe baza de gaz. In ceea ce priveste numarul arzatoarelor pe care le detine acest exemplar trebuie spus ca sunt in numar de 4, acestea fiind cele are va vor ajuta in vederea prepararii alimentelor. Astfel, daca sunteti genul de familie care petrece destul de mult timp in bucatarie este recomandat sa achzitionati un model care detine 4 arzatoare, acestea fiind importante pentru ca fiecare membru al familiei sa poata pregati ceva de mancare oricand are pofta.

Despre Studio Casa Sienna FE60/60G

Aragaz rustic Studio Casa Sienna FE60/60G – caracteristici ce tin de partea tehnica

Citeste si despre Samsung NV70K1340BS/OL

Aprinderea celor 4 arzatoare ale acestui aragaz se realizeaza usor, fiind de tip electric. Acest model vine si cu functia de siguranta, acest lucru fiind important pentru ca activitatea dumneavoastra in bucatarie sa fie protejata de eventualele probleme ce ar putea sa apara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Referitor la arzatoarele acestui model, o caracteristica importanta de altfel trebuie spus ca sunt de diverse marimi: un arzator este mare, unul este mic, iar 2 au dimensiune normala. Astfel, in functie de marimea vaselor in care veti pregati mancarurile le veti putea aseza pe arzatorul potrivit ca marime.

Aragaz rustic Studio Casa Sienna FE60/60G este echipat si cu un cuptor. La randul sau, cuptorul beneficiaza de un grill care este important pentru a putea pregati carnea intr-un mod cat mai sanatos. In plus, acesta mai are si un rotisor, pe care il puteti folosi ori de cate ori aveti nevoie de mancaruri pregatite intr-un mod diferit si special. Alimentele vor fi preparate cat mai bine tinand cont de faptul ca acest cuptor se alimenteaza pe baza de gaz.

Citeste si despre Hotpoint HFO3T222WG

Un alt detaliu important al acestui model de aragaz rustic Studio Casa Sienna FE60/60G este faptul ca detine un timer analogic pentru cuptor. In plus, mai include si functia de iluminare interiorara, aceasta fiind necesara pentru a avea o vizibilitate cat mai buna a alimentelor din interior.

Despre ventilatorul pe care il are trebuie spus ca este util intrucat are rolul de a distribui caldura in toate directiile. Nu trebuie uitat nici de siguranta pe care o prezinta acesta si nici de termostatul care va ajuta sa reglati temperatura.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aragaz rustic Studio Casa Sienna FE60/60G vine echipat cu un capac, 2 tavi pentru cuptor si tot pentru cuptor un gratar.