Serreno SER 5601N/G1

Aragazul este un aparat important pentru o locuinta, fie in cazul in care v-ati mutat de curand si aveti nevoie de acesta, fie vreti să-l schimbati pe cel vechi cu unul nou. Durata de viata a unui aragaz este de cativa ani destul de buni insa nu trebuie sa va ganditi ca acesta nu va mai trebui schimbat. Trebuie sa va ganditi ca acesta poate dezvolta anumite probleme si se poate defecta destul de mult. Astfel, va putem recomanda un model care va va placea fiind vorba despre modelul de aragaz Serreno SER 5601N/G1.(vezi disponibilitatea)

Serreno SER 5601N/G1

Despre Serreno SER 5601N/G1

Dimensiunile (l x L x A) sunt si ele destul de bune fiind de 85 x 50 x 60 cm. Astfel, nu este un exemplar care sa fie prea mare, ceea ce inseamna ca ii veti gasi destul de usor un loc in bucataria dumneavoastra. In privinta greutatii sale trebuie spus ca este de 43 kg, fiind destul de buna. Importante sunt si duzele pentru GPL de care dispune acesta.

Acest exemplar beneficiaza de o plita care se alimenteaza pe baza de gaz. De precizat este faptul ca din dotarea acestui aragaz fac parte 4 arzatoare, acestea fiind cele care va vor ajuta sa gatiti mai multe feluri de mancare.

Despre Serreno SER 5601N/G1

Aragaz Serreno SER 5601N/G1 – aparatul tau electrocasnic de nadejde

Citeste si despre Zanussi ZCG512G1XA

Despre aragaz Serreno SER 5601N/G1 trebuie spus ca are o plita care include si functia de siguranta, ceea ce este un beneficiu.Pe de alta parte, trebuie spus ca dimensiunile arzatoarelor acestui aragaz Serreno SER 5601N/G1 sunt de diverse dimensiuni, precum: un arzator mare, un arzator mic, precum si 2 arzatoare normale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Atat arzatorul cel mare, cat si arzatorul cel mic, dar si cele normale sunt de mare ajutor cand vine vorba de prepararea alimentelor. Aragaz Serreno SER 5601N/G1 este un aragaz dotat cu un cuptor care este de mare utilitate pentru a pregati alimente cat mai multe si cat mai delicioase.

Ca orice aparat electrocasnic si acesta prezinta siguranta pentru cuptor, acesta fiind necesar pentru a a savura mese delicioase in siguranta fara sa stati cu grija.

Citeste si despre Hansa BHKW61138

Capacul pe care il are acest aragaz este realizat din tabla, fiind unul rezistent. De asemenea, mai are si o tava utila unde veti aseza alimentele. Gratarul il veti putea utiliza pentru a aseza vase cu mancare.

Pentru ca este importanta sa fiti cat mai eficienti in bucatarie, acest model de aragaz Serreno SER 5601N/G1 detine si o usa cu 2 straturi de geam pentru a pastra cat mai mult timp caldura in interior. Atunci cand vine vorba de design-ul unui aparat electrocasnic este important ca acesta sa arate cat mai bine. Astfel, despre acest model putem spune ca respecta acest criteriu important al design-ului, culoarea sa fiind negrul.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, modelul de aragaz Serreno SER 5601N/G1 este un model care se remarca prin multe caracteristici demne de luat in considerare atunci cand nu stiti ce anume merita sa achizitionati. Despre pretul de achizitie pe care il are acesta, trebuie spus ca este destul de convenabil avand in vedere faptul ca este un exemplar destul de bun.