Serreno SER 5060W

Va este foame? Nu-i asa ca este mai tentant sa va orientati catre un croissant cu ciocolata, catre o placinta, un sandwish sau orice alt fel de mancare fast-food, preparata rapid? Ba da, este, insa rezultatul? Un stil de viata nesanatos si kilograme in plus. Drept urmare, gata cu aceasta practica distructiva. Este timpul sa gatiti. Incepeti cu mancaruri simple, gustoase si sanatoase. Iar daca vreti sa faceti asta, aveti un aliat de seama: aragazul Serreno SER 5060W. (vezi oferta de AZI)

Serreno SER 5060W

Despre Serreno SER 5060W

Acest model vine cu un design placut, simplu, poate chiar clasic. Dimensiunile sunt si ele standard, ceea ce inseamna ca modelul de integreaza usor.

Nu ne oprim aici, ci continuam sa va prezentam dotarile aragazului Serreno SER 5060W si in a doua parte a acestui material.

Despre Serreno SER 5060W

Aragaz Serreno SER 5060W – mai putin inseamna mai mult

Citeste si despre Samsung MS23F301EAK

Am putea spune ca acest aragaz este genul de produs care ar trebui facut cadou bunicilor. De ce? Pentru ca de regula persoanele putin mai in varsta sunt destul de interesate de a avea in bucataria lor modele de electrocasnice clasice, care sa-si faca treaba bine, sa aiba un aspect placut, dar care sa respectecte normele cu care sunt familiari si obisnuiti. Iar modelul Serreno SER 5060W este exact ceea ce trebuie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Designul sau simplu care mizeaza pe un constrans de culori clasic, care nu are voie sa dea gres: alb cu negru, functiile de baza: coacere, fierbere, prajire, incalzire si lista cu doar cateva accesorii sunt argumente suficiente care v-ar putea determina sa alegeti acest model drept cadou pentru cei dragi. Desigur, nu trebuie sa fie vorba neaparat de bunici. Poate aveti alte rude sau prieteni care se inscriu in tiparele mentionate anterior. In orice caz, acestia se vor bucura sa primeasca in bucataria lor un aragaz precum Serreno SER 5060W.

Asa cum va puteti da seama, modelul prezentat are alimentare pe baza de gaz, ceea ce ii sustine caracterul clasic, menit sa respecte toate regulile unui aragaz bun. Aragazul nu are in dotare functii precum cea de inductie, in schimb vine cu 4 arzatoare care odata aprinse sunt imediat inconjurate de flacari si capabile de a-si face treaba bine.

Citeste si despre Electrolux ESF4661ROX

Siguranta este nelipsita in cazul acestui model, asa cum este firesc sa se intample. Astfel, in cazul in care flacara se stinge, utilizatorul nu trebuie sa-si faca griji. Ea poate fi reaprinsa fara probleme, evitandu-se astfel incidentele neplacute.

Aragazul prezentat are in dotare si un gratar rezistent, proiectat pentru a sustine vasele. Indiferent ca este vorba de oale, cratite sau tavi, acesta nu creeaza probleme. Ba mai mult, gratarul poate fi mutat, astfel incat sa fie mai aproape sau mai departe de sistemul de alimentare al aragazului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Tot in categoria accesorii intra si o tava. Aceasta este potrivita ca dimensiune si este o alegere buna pentru a prepara prajituri, dar si mancaruri. De asemenea, iubitorii de placinte o vor aprecia destul de mult. Pretul stabilit pentru acest model este in conformitate cu toate dotarile si accesoriile pe care acesta le include. Nu se poate spune ca este un pret nejustificat, ci dimpotriva, unul bine stabilit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply