Serreno SER 5060IX GRAI

Daca va place gustul sanatos de mancare gatita, daca v-ati saturat de alimentele procesate, pline de aditivi, E-uri si conservanti, daca vreti dulciuri facute in casa, va recomandam un aliat de nadejde care sa va ajute sa va bucurati de o experienta de gatit superioara. Este vorba de Serreno SER 5060IX GRAI, un model inteligent, ideal pentru persoanele care isi doresc sa obtina rezultate bune in bucatarie. (vezi oferta de AZI)

Serreno SER 5060IX GRAI

Despre Serreno SER 5060IX GRAI

Culoarea neagra este cea care confera eleganta acestui model de aragaz. Stiti foarte bine ce efect are o rochie neagra purtata la o petrecere sofisticata. Ei bine, acelasi efect se obtine si in cazul acestui model de aragaz marca Serreno. Dimensiunile sunt si ele potrivite si ajuta la integrarea produsului in bucatarie. In felul acesta, nu va trebui sa mutati mobila sau sa faceti modificari.

Ba mai mult, daca aveti o bucatarie mai modesta ca spatiu, nu trebuie sa va faceti griji deoarece dimensiunile de 50 cm x 60 cm x 60 cm ajuta modelul sa se integreze usor. Insa, acestea nu sunt singurele atuuri ale modelului.

Despre Serreno SER 5060IX GRAI

Aragaz Serreno SER 5060IX GRAI – o dovada incontestabila a perfomantelor obtinute pe baza unei alimentari cu gaz

Citeste si despre Electrolux EKM4620

De foarte multe ori, in competitia dintre aragazuri electrice si cele cu alimentare pe baza de gaz, primele reusesc sa obtina victorii semnificative. De ce? Ei bine, sunt producatori sau chiar utilizatori care le promoveaza drept rapide, eficiente, capabile de prepara bine alimentele si, nu in ultimul rand, generoase din punct de vedere al functiilor pe care le ofera utilizatorilor. Insa, acest lucru nu inseamna ca un aragaz pe baza de gaz, asa cum este Serreno SER 5060IX GRAI nu poate oferi aceleasi performante.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ba dimpotriva, spre deosebire de modelele electrice, Serreno SER 5060IX GRAI este un dispozitiv economic. Stiti foarte bine ca facturile la gaz sunt ceva mai mici decat cele la energie electrica. Tocmai de aceea, puteti pune ceva bani deoparte daca alegeti acest model cu 4 arzatoare si cuptor pe baza de gaz.

Intr-adevar, exista o dotare care lipseste acestui model si anume protectia pentru copii. Este vorba de un sistem modern care nu permite celor mici sa foloseasca aragazul, atunci cand nu sunt supravegheati de parinti. In rest, modelul prezentat sta bine celelalte capitole.

Citeste si despre Beko DFN28422X

Avand in vedere faptul ca el are o alimentare pe baza de gaz, producatorii l-au prevazut cu un sistem de siguranta. In cazul in care flacara este stinsa din greseala, utilizatorii sunt protejati. Acestia nu vor sari in aer deoarece aragazul nu va permite producerea unei explozii.

Tot din categoria dotari moderne face parte si iluminarea din interiorul cuptorului. Aceasta permite utilizatorului sa vada daca alimentele pe care le prepara sunt sau nu gata pentru a fi savurate. De asemenea, in categoria accesorii intra si grill-ul folosit pentru a pregati alimente precum carnea sau legumele. Acesta ajuta utilizatorii sa se bucure de retete simple si gustoase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pret, nu putem spune decat ca Serreno SER 5060IX GRAI este potrivit. Practic, atat cat cere si ofera aragazul, fiind voba de un corect raport calitate-pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply