Hansa FCCW54009

Aragazul Hansa FCCW54009 nu are un aspect oarecare, ci mai degraba unul practic. Tocmai de aceea, in partea de jos el are un setar cu ghidaje pe roti. Sertarul se deschide foarte usor, ceea ce il face in acelasi timp si silentios. (vezi oferta de AZI)

Despre Hansa FCCW54009

Pentru ce poate fi folosit sertarul? Depinde de necesitati. Puteti ascunde aici tigai, oale sau alte vase la care faceti apel pentru a prepara alimentele delicioase.

In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt bune. Culoarea este si ea asortata, fiind vorba de o carcasa alb cu negru. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aragazul nu este realizat din arsenic si nu include niciun fel de metale grele. Asadar, el este unul prietenos cu utilizatorul, dar si cu mediul inconjurator. Felicitari producatorilor Hanasa!

Despre Hansa FCCW54009

Aragazul Hansa FCCW54009 – eleganta unui model vitroceramic

Citeste si despre Whirlpool WFO 3T223 6P X

Acest model Hansa nu suprinde doar prin aspectul sau cochet, ci si prun cele 4 zone de gatit care ofera performante sporite. Acestea au rolul de incalzi, fierbe, praji rapid alimentele, indiferent de tipul lor. Dincolo de asta, fiind vorba de un model vitroceramic, putem afirma cu succes faptul ca acesta se curata deosebit de usor. Practic, faceti apel la o laveta sau la un burete pe care adaugati o cantitate mica de detergent, iar apoi clatiti cu multa apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Contrar asteptarilor, modelul prezentat este si economic. El promite (si se si tine de cuvant) facturi mai mici la energie electrica. Si totul se datoreaza faptului ca el face parte din clasa A. Desigur, ar fi fost si mai economic un model de tipul A++, insa, deocamdata putine sunt aragazurile pe care a fost implementata o asemenea tehnologie avantajoasa.

Tot din categoria dotarilor excelente Aragaz Hansa FCCW54009 amintim si cuptorul. Acesta are in dotare multiple functii, intre care amintim: grillul ideal pentru a prepara carne sau legume, incalzirea in partea inferioara + incalzirea superioara, incalzire doar inferioara, incalzire doar superioara. Totul depinde de preferinte si necesitati.

Citeste si despre Zanussi ZCG612H1WA

De exemplu, in cazul prepararii unor alimente mai groase, se poate face apel la ambele tipuri de incalziri din interiorul cuptorului. Amintim in acest caz carnea precum cotletul de porc sau ceafa. Pe cand precum a prepara orez, putem folosi doar incalzirea superioara, care sa-i dea o crusta delicioasa.

In cazul acestui produs trebuie sa vorbim si despre supergrill – o dotare speciala pe care nu o au toate modelele electrice. Insa, cei de la Hansa au remarcat faptul ca utilizatorilor nu le mai place sa stea in bucatarie, asa ca au ales sa le faca viata si mai usoara. Cum functioneaza supergrill? Este simplu. Acesta face apel la o putere mare de 2000 W. Aceasta determina curenti de aer cald care patrund usor in adancul alimentelor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Interiorul cuptorului pe care Hansa FCCW54009 il are in dotare este confectionat din email. Acesta se curata extrem de usor, ceea ce reprezinta un mare plus pentru a utilizatorii grabiti. Iar cand spunem o curatare usoara, luam in calcul si faptul ca peretii nu permit o formare a stratului de grasime. Pretul este unul bun, avand in vedere toate detaliile trecute in revista anterior.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply