Zanussi ZCG212H1WA

Aragazul Zanussi ZCG212H1WA este genul de produs care arata foarte bine. El are 4 arzatoare obisnuite si o alimentare simpla, pe baza de gaz. Insa, inainte de a prezentate aceste detalii, trebuie sa vorbim putin si despre design.(vezi oferta de AZI)

Despre Zanussi ZCG212H1WA

Culoarea aragazului nu este alb, ci mai degraba o nuanta de bej-crem, ceea ce il face un model cu o usoara tenta vintage, ideal in acelasi timp pentru bucatariile moderne. Desi nu are foarte multe accesorii in dotare, Zanussi isi satisface utilizatorul printr-un grill eficient si un gratar.

Dimensiunile sale sunt potrivite, fiind vorba de 85 x 50 x 50 cm. Capacitatea cuptorului este si ea generoasa, fiind de 53 L. Aceasta permite folosirea vaselor de dimensiuni ceva mai mari, precum tavile pentru prajituri.

Despre Zanussi ZCG212H1WA

Aragazul Zanussi ZCG212H1WA – cate informatii utile despre acest produs

Citeste si despre Electrolux EGD6576NOK

Aragazul Zanussi ZCG212H1WA este genul de produs care vine cu 4 arzatoare – o dotare obisnuita in cazul unor astfel de modele. Insa, spre deosebire de produsele similare, Zanussi se concentreaza pe rezultate bune in bucatarie. Astfel, el nu ezita sa ofere o coacere sau incalzire perfecta, alimentele fiind bine remenite si reusind sa capete o forma si o crusta apetisanta. Ori daca sunteti adeptul produselor lasate usor mai crude, asa cum este, de exemplu, friptura preparata in sange, puteti opta fara probleme pe optiunea de a lasa aragazul la o treapta inferioara de putere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In ceea ce priveste alimentarea acestui produs, nu avem decat vesti bune. Ea este pe baza de gaz si isi propune sa-l face pe utilizator sa economiseasca. Insa, desi alimentarea este clasica, aprinderea se realizeaza electric in cazul plitei. In cazul cuptorului, din pacate, este necesara apelarea la chibrituri, brichete sau alte mijloace preferate.

Iar in cazul in care se intampla, de exemplu, sa se stinga flacara, utilizatorul nu are de ce sa-si faca griji. Aragazul Zanussi ZCG212H1WA nu va sari in aer, ci se va comporta normal, gratie sistemului sau de siguranta.

Citeste si despre Hotpoint HFO3T222WG

Mai departe, dintre dotarile produsului face parte si sistemul care permite obtinerea unei flacari pure. Aceasta este ideala pentru cei care vor sa gateasca rapid, fara a pierde timp pretios in bucatarie. Pana la urma, in ziua de astazi, stilul de viata este extrem de agitat, iar oamenii au nevoie si de relaxare. Dupa serviciu, unde se desfasoara activitati solicitante, gatitul devine o adevarata povara.

Cuptorul dispozitivului este ideal pentru preparat pizza. Desi multe cuptoate nu sunt capabile de acest lucru, Zanussi este o exceptie. El ajuta la obtinerea acelui gust de pizza italiana, crocanta si extrem de gustoasa. Tocmai de aceea, producatorii au creat o setare speciala numita Pizza. Aceasta se ocupa de pregatirea temperaturii optime pentru ca pizza sa nu ramana cruda in interior, ci sa capete acea crusta care o face apetisanta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului cu alimentare pe baza de gaz este bine stabilit. Acesta include de la functii simple de coacere sau frigere pana la functii speciale, asa cum este cea pentru prepararea pizza. Totodata, nu trebuie uitat ca Zanussi se ocupa si de conservarea in bune conditii a caldurii in interior.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply