Electrolux EKK52950OW

Orice preparat si orice reteta ati vrea sa pregatiti poate impune respectarea anumitor conditii de gatire sau poate de coacere si de nu putine ori se poate intampla ca aceste conditii sa nu fie posibile utilizand modelul cel vechi de aragaz. Acest aspect poate fi insa doar unul dintre cele care va pot aduce in fata unui model precum Electrolux EKK52950OW.(oferta de AZI aici)

Electrolux EKK52950OW

Despre Electrolux EKK52950OW

Un nou aragaz poate fi dupa cum mentionam modalitatea prin care sa gatiti mai usor si mai repede ceea ce va place sau ceea ce vreti sa pregatiti pentru musafirii vostri. Nu trebuie sa ignoram insa nici partea de incredere pe care un astfel de model Electrolux EKK52950OW o poate oferii in detrimentul altor aragazuri.

Samsung LT32E310EW
Televizor LED Samsung, 80 cm, LT32E310EW, Full HD

Totusi cum majoritatea achizitiilor pleaca de la un buget pentru Electrolux EKK52950OW acest lucru poate fi un prim avantaj pentru ca pretul sau nu este unul foarte ridicat.

Despre Electrolux EKK52950OW

Un model Electrolux EKK52950OW modern

Citeste si despre Electrolux ESF5512LOX

Cand trebuie alese noi electrocasnice pentru locuinta voastra, criteriile de selectie pot fi unele foarte variate si nu este vorba tot timpul doar de pretul de achizitie. Putem sa vorbim despre ceea ce inseamna alegerea unui model Electrolux EKK52950OW pentru partea de a utiliza un electrocasnic mai sigur si mai modern.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Partea de modernitate se poate lega in ceea ce priveste acest model de faptul ca este un hibrid si mai exact de faptul ca veti avea plita cu o functionare pe gaz iar partea de cuptor cu o functionare electrica. Tot la capitolul modern mai avem posibilitatea de a adauga ceea ce inseamna aprinderea electrica a arzatoarelor plitei si asta duce la eliminarea brichetelor sau chibriturilor din peisaj.

Tot de plita ne vom lega si de ceea ce inseamna gatirea pe gaz si asta nu este ceva rau sau un dezavantaj pentru acest model mai ales ca sunt persoane care inca doresc sa gateasca in acest fel. O utilizare efectiva inseamna insa alegerea unuia dintre cele 4 arzatoare disponibile si mai exact optarea pentru unul dintre cele doua arzatoare normale, pentru cel mic sau poate pentru arzatorul mare.

Citeste si despre Hansa BHGW63100020

In partea de cuptor fiind vorba despre unul electric cu siguranta posibilitatile de gatire vor fi unele mult mai moderne sau care se pliaza mult mai bine pe langa ce aveti nevoie decat in cazul unui cuptor pe gaz. Capacitatea de gatire sau volumul interior pentru a gati sau coace ceva este de 57l iar ca si functii putem mentiona grill-ul sau gatirea cu aburi si asta pe langa partea de iluminare interioara pentru a supraveghea ceea ce gatiti.

Exista poate si cazuri in care veti opta pentru utilizarea unei anumite parti a acestui aragaz sau poate nu il veti utiliza deloc iar asta poate insemna sa utilizati si capacul metalic cu care este prevazuta plita. Fiind si un model cu o functionare electrica poate vreti sa stiti cum afecteaza asta factura la energia electrica insa este un model pozitionat in clasa de eficienta A.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Legatura sau posibila legatura dintre Electrolux EKK52950OW si unele persoane se poate face si prin prisma spatiului pe care il ocupa avand o latime de doar 50 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply