Electrolux EKI54950OX

Gatitul poate fi unul simplu sau poate fi vorba despre optarea pentru pregatirea unor anumite retete mai complexe insa care la randul lor pot solicita respectarea unor timp sau a unor conditii de pregatire. Pentru cazul in care vreti sa aveti la dispozitie un mod de a gati mult mai usor si mult mai modern puteti apela la Electrolux EKI54950OX si asta fara a face foarte multe modificari prin bucatarie.(oferta de AZI aici)

Electrolux EKI54950OX

Despre Electrolux EKI54950OX

Prezenta unui aragaz poate fi sau daca nu chiar este in majoritatea bucatariilor iar cei care vor sa gateasca modern insa fara a trece spre gama de incorporabile pot sa apeleze la acest model Electrolux EKI54950OX fara prea mult efort.

Samsung 55KU6072
Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6072, 4K Ultra HD

Singurul efort posibil sau care poate fi vazut asa este acceptarea pretului de achizitie sau analiza tuturor caracteristicilor pentru a vedea daca pretul este unul justificat.

Despre Electrolux EKI54950OX

Alegerea Electrolux EKI54950OX

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Se poate opta pentru acest model dupa cum spuneam din considerentul de a aduce un electrocasnic nou si de incredere in bucataria voastra si asta fara a face schimbari majore cum ar fi schimbarea mobilierului de exemplu. Tot ca si motiv de a alege acest model poate fi posibilitatea de a trece de la gatirea pe gaz la o gatire electrica iar Electrolux EKI54950OX poate sa faca asta foarte usor si fara probleme.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Partea de functionare electrica se refera atat la ceea ce inseamna plita acestu aragaz cat si la partea de cuptor insa in felul acesta putem vorbi despre o gatire mult mai exacta si mai sigura. Daca privim doar la partea de plita atunci putem sa vorbim ca si avantaje despre posibilitatea de a avea vase curate si ne arse sau afumate dar si faptul ca intreaga suprafata a vasului de gatit sa fie incalzita uniform.

Posibilitatile de utilizare a plite insa tin si de faptul ca este una pe inductie si va pune la dispozitie patru zone de gatit pe care sa le utilizati. Alegerea celei mai bune zone pe plita acestui model Electrolux EKI54950OX tine si de dimensiunea vaselor dar poate fi vorba si despre faptul ca doua dintre cele patru zone de gatit pot fi extinse.

Citeste si despre Samsung MS23F301EAK

Cei care folosesc mai mult cuptorul alegerea acestui model aduce in prima parte posibilitatea de a seta mult mai usor si exact temperatura de coacere. Tot ca si plus putem vorbi pe langa termostata de partea de timer si asta va ajuta sa stabiliti exact timpul pe care il doriti sau cel impus de reteta si in acest fel nici nu mai trebuie sa stati mereu cu ochii pe cuptor.

Sunt prezente si alte functii ce pot fi vazute ca si avantajoase pentru cuptorul acestui model si poate fi vorba despre grill-ul electric, despre functia de gatire cu aburi sau poate de cea de iluminare interioara pentru a vedea totusi ce se coace in interior fara a deschide usa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Orice electrocasnic vine si cu anumite solicitari pentru un posibil utilizator si asta nu inseamna doar pretul de achizitie ci mai poate insemna spatiul necesar instalarii prin faptul ca Electrolux EKI54950OX are o latime de 50 cm sau consumul de energie prin pozitionarea in clasa A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply