Daewoo KOR-6M1BR

Cum priviti unele electrocasnice tine strict de ceea ce aveti voi nevoie iar asta poate face ca un cuptor cu microunde sa fie vazut ca un element banal sau ca un element foarte avantajos si util pentru activitatea voastra culinara.(vezi disponibilitatea)

Despre Daewoo KOR-6M1BR

Modul de analiza din acest punct de vedere poate depinde in primul rand de ce model analizati iar daca este vorba despre unul Daewoo KOR-6M1BR lucrurile nu stau chiar asa simplu. Veti avea posibilitatea de a aduce in cadrul bucatariei voastre un cuptor cu microunde modern si special atat datorita functionarii cat si datorita designului special.

Daewoo KOR-6M1BR
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6M1BR, 20 l, 800 W, Digital, Rosu

Elementul major care va impresiona este culoarea de rosu aprins pe care Daewoo KOR-6M1BR o are si care va colora orice loc unde acesta va fi prezent.

Despre Daewoo KOR-6M1BR

Ceva special

Citeste si despre Samsung GW711K-B

Pozitionarea sau alegerea unui cuptor cu microunde se poate face pentru bucataria voastra de acasa, poate fi vorba despre aducerea acestuia la locul de munca sau de un anumit local. Alegerea Daewoo KOR-6M1BR insa poate fi data atat functie de locul pe care doriti sa il utilati cat si de ce caracteristici prezinta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Chiar daca nuanta este un element important al designului nu trebuie sa ignoram si alte elemente ce tin de constructia acestuia. In aceasta categorie se afla partea de gabarit pentru ca functia de asta veti putea sa stiti si unde va fi asezat Daewoo KOR-6M1BR si este vorba mai exact de faptul ca masoara 449 x 304 x 210 mm.

Pe langa aspectul dimensiunii mai trebuie vazut si aspectul deschiderii usii spre stanga atunci cand veti pozitiona acest cuptor Daewoo KOR-6M1BR. Un alt element ce tine de partea constructiva a acestuia si care este cu siguranta foarte important este panoul de control digital si afisajul de tip LED. Aceste elemente va ofera posibilitatea de a seta ce program doriti dar si de a utiliza o functionare personalizata functie de ceea ce aveti nevoie.

Citeste si despre Hotpoint LFB5B019

Tot functie de ceea ce aveti nevoie putem discuta si daca ne referim la unul dintre cele 5 programe disponibile sau poate la utilizarea uneia dintre cele 10 trepte de putere. Valoarea maxima sau capacitatea maxima a puterii oferite de Daewoo KOR-6M1BR este de 800W insa modul de utilizare al acesteia tine strict de voi. Tot de voi depinde si daca veti opta pentru utilizarea unei functii de dezghetare sau poate a utilizarii timerului.

Exista pentru partea de utilizare si latura privind vasele ce pot fi asezate in interior iar asta atat datorita compozitiei cat si datorita dimensiunii pe care o pot avea. Veti avea de tinut cont de faptul ca este un cuptor cu microunde de 20l si cu un suport rotund al carui diametru este de 24.5cm. Tot de utilizarea usoara vom mai lega si ceea ce inseamna intretinerea dupa utilizare printr-o functie de curatarea cu abur, semnalizarea acustica sau o functie speciala Zero&On.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

De la partea de pregatire popcorn sau ce de incalzire a mancarii pana la partea de preparare a unor retete un cuptor cu microunde precum acesta se poate dovedii un element foarte activ in cadrul oricarei bucatarii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply