Bosch HBN539E5

Sa vorbim despre gatit – un proces din ce in ce mai neglijat de catre omul modern. Insa noi ne mentinem parerea potrivit careia o bucatarie dotata corespunzator este mult mai atractiva pentru cei care nu vor sa renunte la gatit. Astfel, va prezentam o dotare care nu are voie sa lipseasca din acest spatiu destinat prepararii alimentelor: cuptorul incorporabil Bosch HBN539E5. Acesta este un model electriv, placut din punct de vedere al aspectului. (oferta de AZI aici)

Bosch HBN539E5

Despre Bosch HBN539E5

Ce inseamna aspect placut? Insa, un invelis de culoare neagra, foarte elegant si finut. Acesta este completat in partea de sus de nuanta de gri inox. Butoanele sunt asezate frontal, in timp ce dispozitivul nu vine singur, ci insotit de un ecran de tip LCD. Dimensiunile sunt bune, iar incorporarea in mobilier se face fara probleme.

Inainte de a discuta despre atributele cuptorului, trebuie sa mentionam partea de curatarare. Este important acest detaliu deoarece Bosch mizeaza mult pe igiena. Astfel, cuptorul aduce cu sine curatarea de tip catalic, ce permite utilizatorului sa economiseasca timp si energie. In felul acesta, cei care aleg Bosch se pot ocupa doar de gatit si de curatarea exterioara, fapt care se obtine usor cu ajutorul unui burete si a unei cantitati mici de apa.

Despre Bosch HBN539E5

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E5 – ce aduce el utilizatorilor care ii dau o sansa?

Citeste si despre Kenwood Chef KVC 3110S

Un mare plus pentru acest cuptor incorporabil este convectia cu aer cald. Aceasta ajuta la distribuirea curentilor de aer, prin intermediul ventilatoarelor pe care le are in dotare. Apeland la acestea, aerul rece este indepartat, iar alimentele ajung sa fie bine incalzite sau coapte. Pe partea din exterior sau de deasupra, acestea capata o crustra apetisanta. Aceatsa va face imediat cu ochiul pofticiosilor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dintre dotarile acestui cuptor interesant marca Bosch amintim piesele de calitate. Fiecare detaliu este bine gandit, fiecare piesa este asezata la locul ei. In felul acesta a rezultat un produs demn de incredere, interesant si usor de folosit.

Mergand mai departe, remarcam si clasa de eficienta energetica A, care asigura rezultate bune in ceea ce priveste gatitul, insa cu un consum redus. Astfel, utilizatorul nui are de ce sa-si faca griji. Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E5 consuma cu pana la 20% mai putin decat alte modele de pe piata.

Citeste si despre Beko DFS26024W

Usa cuptorului este si ea rabatabila, avand sistem de inchidere inteligent. Totodata, aceasta este proiectata pentru a tine caldura inauntru, fara a permite aparitia „scurgerilor”. Dintre dotarile produsului face parte si un afisaj de tip LCD, desi controlul acestuia se realizeaza mecanic.

Dintre functiile inteligente ale produsului face parte incalzirea rapida. Aceasta este ideala pentru cei care se grabesc si vor preparate obtinute usor. Functia de decongelare, dar si grill-ul cu suprafata mare sunt si ele nelipsite dintre aceste dotari. Trebuie sa amintim si optiuni precum incalzirea superioara sau inferioara. Daca vrea, utilizatorul le poate combina. Daca nu, este suficient sa apeleze doar la una dintre ele. In orice caz, gatirea 3D, incluzand toate partile preparatelor este de deaprte cea mai apropiata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acestor dotari li se adauga iluminarea interioara, care permite utilizatorului sa vada daca mancarea este sau nu gata preparata. Nu trebuie uitat nici pretul bun care a fost stabilit pentru acest produs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply