Beko FSM52330DAO

V-ati hotarat sa va ocupati mai des de activitati precum gatitul, va recomandam sa va asigurati ca aveti toate ustensilele necesare. Iar printre acestea se numara si un aragaz bun. Iar daca sunteti interesati de a achizitiona un aragaz eficient, va recomandam un model mixt, format din plita cu alimentare pe baza de gaz si cuptor electric, asa cum este modelul Beko FSM52330DAO. (vezi oferta de AZI)

Beko FSM52330DAO

Despre Beko FSM52330DAO

Insa, inainte de a va prezenta atributele tehnicele ale modelului Beko FSM52330DAO, trebuie sa va vorbim putin despre designul acestui aragaz. Astfel, va spunem ca acest model are o carcasa eleganta, de culoare neagra. Pentru a capat un apsect cu adevarat modern, acesteia i-au fost adaugate detalii de culoari gri inchis si finisaje perfecte. Dimensiunile sunt potrivite, fiind genul de aragaz generos din punct de vedere al spatiului, in special in ceea ce priveste cuptorul. Cu alte cuvinte, el ofera spatiu suficient pentru tavi sau oale.

Star-Light 28DM3500
Televizor LED Star-Light, 71 cm, 28DM3500, HD

Avand in vedere faptul ca este vorba de un aragaz mixt, acesta nu aduce doar rezultate bune in materie de gatit, ci si economii. Plita se remarca prine economisire, in timp ce partea de jos, cuptorul garanteaza rapiditatea in prepararea retelor respective.

Despre Beko FSM52330DAO

Beko FSM52330DAO – un model de aragaz inteligent

Citeste si despre Hansa ZWM476WEH

Inteligenta aragazului se cunoaste prin faptul ca el nu face ca utilizatorul sa plateasca foarte mult pentru atributele pe care le primeste. Astfel, acesta vine cu clasa A, pentru cuptor, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica. Arzatoarele pe baza de gaz sunt eficiente si sunt inconjurate imediat de flacara, odata ce este apasat butonul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Tot dintre dotarile produsului face parte si aprinderea electrica, un atribut modern, caracteristic unor astfel de dispozitive. In felul acesta, utilizatorul poate renunta lejer la chibrituri sau brichete. Iar pentru cei care au impresia ca aprinderea electrica are o finalitate, va informam ca lucrurile nu stau deloc asa. Acestea au o durata mare de functionare, daca sunt corespunzator ingrijite.

Beko FSM52330DAO demonstreaza ca magia in bucatarie este posibila. Astfel, aragazul vine cu arzatoare superrapide care scurteaza timpul destinat procesului de gatire, fierbere, preparare sau incalzire cu pana la 25%. Impresionant, nu? De fiecare data cand ti se va face foame, vei putea obtine mancaruri rapide si delicioase.

Citeste si despre Daewoo KOR-6S2BR

Dintre dotarile acestui produs face parte si un grtar de font, cu design placut si elegant. Acesta ofera stabilitate vaselor in timpul procesului de gatire. Acestor atribute li se adauga si un high-efficiency gas burner care va termina un consum cu pana la 17% mai mic decat in cazul altor modele.

3D cooking reprezinta o adevarata inovatie in bucatarie. Astfel, acesta permite operarea simultana a tuturor elementelor care duc la o buna incalzire a cuptorului. Mia mult decat atat, produsul este proiectat sa gateasca simultan nu mai putin de trei preparate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Vorbim si despre pretul aragazului Beko FSM52330DAO. Acesta nu este mare, ci este potrivit dotarilor, mizandu-se pe un bun raport calitate-pret. Insa, daca alegem sa comparam produsul cu alte tipuri de aragaz cu alimentare simpla, pe baza de gaz, atunci vom observa ca pretul este intr-adevar mai mare.