Beko BIR25400XMS

Partea in care trebuie sa va amenajati locuinta poate fi legata de momentul in care considerati ca trebuie un aer nou si proaspat sau poate fi vorba despre momentul in care va mutati in casa nou. Sunt si persoane care se gandesc la amenajarea unei locuinte pe care urmeaza sa o scoata la vanzare sau poate sa o inchirieze insa pentru toate Beko BIR25400XMS poate fi ce va trebuie.(vezi oferta de AZI)

Beko BIR25400XMS

Despre Beko BIR25400XMS

In orice locuinta exista si o parte in care trebuie aduse in discutie electrocasnicele iar intre acestea cu siguranta si cele pentru gatit precum Beko BIR25400XMS pot fi foarte importante daca nu cele mai importante.

Cei care vor sa gateasca intr-un mod cu totul special cu siguranta vor vedea un cuptor electric ca si o modalitate prin care sa faca acest lucru.

Despre Beko BIR25400XMS

Beko BIR25400XMS unde vreti

Citeste si despre Star-Light FCF60CGRTS

Partea de cuptor incorporabil Beko BIR25400XMS poate fi exact ceea ce va trebuie din mai multe considerente si asta nu numai pentru ca are o functionare electrica. Posibilitatea de pozitionare independenta fata de plita sau poate chiar si fara o plita va poate ajuta in ceea ce inseamna exploatarea eficienta a suprafetei pe care o are bucataria voastra.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cu siguranta trebuie sa aveti in vedere faptul ca va fi nevoie de mobilierul necesar pozitionarii si incadrarii acestui model iar asta trebuie sa fie in stransa legatura cu partea de gabarit a acestui cuptor. Valoarea dimensiunii este de 59.5 cm daca ne referim la partea de inaltime, de 59.4 pentru partea de latime si de 56.7 cm pentru adancime si asta fara a lua in calcul partea de deschidere a usii.

Dupa pozitionare puteti sa fiti siguri ca aspectul bucatariei va fi influentat intr-un mod pozitiv de acest model si asta pentru ca vine cu o culoare neagra dar in acelasi timp are si un afisaj LED. Partea de afisaj se leaga insa si de ceea ce inseamna controlul asupra functionarii acestui model Beko BIR25400XMS fiind vorba despre unul digital.

Citeste si despre Hansa FCEW63010

Revenind la partea de gatire cu ajutorul acestui cuptor veti avea in prima faza capacitatea sa de 72l dar adaugam si elemente precum functiile detinute. Numarul functiilor este de 12 si intre acestea veti avea posibilitatea de a da peste o functie de incalzire inferioara, o incalzire ventilata, gatirea conventionala sau cu ventilatie dar si posibilitatea de a gati 3D.

Pe langa cele mentionate vom mai putea considera ca si avantajoase si asta chiar si prin comparatie cu alte modele functii precum cea de decongelare sau functia Booster dar si partea de mentinere cald sau selectarea unei trepte speciale pentru pizza. In privinta momentului ce survine utilizarii veti avea partea de curatare si posibilitatea de a utiliza functia de autocuratare catalitica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Gatirea cu ajutorul unui cuptor electric permite dupa cum spuneam setarea unor conditii exacte de coacere si asta ilustreaza si prezenta unui timer pe care sa il folositi. Tot de partea electrica veti avea si partea de consum de resurse si asta pentru ca Beko BIR25400XMS se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply