Wellington 55FHD287: claritate si calitate

wellington 55FHD287 vedere fataDe fiecare data cand ne dorim sa aflam cum va fi vremea zilele urmatoare, care este cursul valutar, ce masuri noi au mai fost adoptate de catre legiuitori sau ce s-a mai inamplat in orasul in care locuim, prima si cea mai des utilizata varianta este aprinderea televizorului. Acesta este mijlocul prin care, fie ca vrem, fie ca nu vrem aflam toate noutatile. Insa, modelele de televizoare de ultima generatie ne permit mai mult decat atat. Ele ne ofera posibiltatea de a ne conecta cu diverse gadget-uri dar si de a-i invata pe copii sa isi faca temele si lectiile in timp ce privesc la televizor, intr-o maniera inovativa si creativa. Asa ca daca doriti sa aveti parte de toate acestea, nu ezitati sa intrati in posesia televizorului LED Wellington 55FHD287, care este unul dintre cele mai surprinzatoare modele de pe piata.

Despre Wellington 55FHD287

Dupa o anumita perioada de timp ajungem sa ne plictism de ceea ce avem in camera, de modul in care este decorata si aranjata, asa ca incepem sa ne gandim ce schimbari am putea face. Parca usa nu mai are modelul care sa ne satisfaca, mobila s-a demodat, draperiile s-au decolorat si televizorul este vechi si obosit. Solutia este sa le luam pe rand, le selectam pe cele prioritare si incepem sa facem modificari. Astfel, televizorul LED Wellington 55FHD287 poate una dintre cele mai intelepte alegeri, deoarece are un degisn placut si atragator, avand culoarea negra si un unghi de vizibilitate de 178 / 178 grade. Dimensiunile sale potrivite ii permit sa fie montat cu usurinta in orice incapere, iar puterea consumata este de 86 W.

Wellington 55FHD287
Televizor LED Wellington, 139 cm, 55FHD287, Full HD

wellington 55FHD287 vedere inclinata

Televizorul LED Wellington 55FHD287 – capabil sa multumeasca orice client

Un televizor nu este cumparat doar pentru aspectul sau exterior, ci este ales mai ales in functie de atributele sale. Modelul LED Wellington 55FHD287 este unul dintre cele mai performante din gama Wellington. Este tipul de televizor care transmite imaginile vii, natruale si va creaza senzatia ca va aflati chiar in locurile pe care le urmariti. Rezolutia de tipul Full HD, diagonala ecranului de 139 cm, contrastul dinamic de 4000:1 si luminozitatea este de 300 cd/m². Rezolutia ecranului este de 1920 x 1080 pixeli, iar pentru ca va vorbeam de caracterisicile superioare ale imaginii trebuie sa va precizam ca acesta dispune si de o serie de functii superioare pentru imagine, cum ar fi: Zoom Mode, Comb Filter 2D/3D ,CTI/LTI, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast.

Spunem ca este unul dintre cele mai bine dotate televizoare, pentru ca va permite sa folositi cardul CI+ direct de la furnizorul de cablu si astfel puteti accesa orice program doriti, direct din telecomanda. Nu sunt insa singurele conexiuni care se pot realiza, Wellington 55FHD287 premitand si conexiuni ca Digital Audio out sau HDCP. Daca simtiti nevoia de a viziona un flim nu mai trebuie sa mergeti neparat la cinematograf, deoarece puteti crea atmosfera de film chiar la dumneavoastra acasa, numai cu ajutorul acestui dispozitiv performant. Iar pentru transferul filmului de pe laptop, puteti folosi portul USB 2.0. In plus, va atragem atentia asupra faptului ca pretul televizorului LED Wellington 55FHD287 este unul destul de avantajos. In cazul in care va doriti un model similar, dar cu o diagonala mai mica, va recomandam televizorul Wellington 48FHD287. Aceleasi caracteristici, doar diagonala este de 121 cm.

9.5 Total Score
Wellington 55FHD287

Televizorul LED Wellington 55FHD287 – un aspect deosebit. Diagonala 139 cm, puterea consumata este de 86 W, unghi de vizibilitate de 178 / 178 grade, culoarea negra, contrastul dinamic de 4000:1 si luminozitatea este de 300 cd/m².

PROS
  • Diagonala 139 cm
  • Usor de montat atat pe suport dar si pe perete
CONS
  • Nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply