Wellington 24HDW282: mic dar elegant

wellington 24HDW282 vedere fataDe cele mai multe ori mersul la cumparaturi se dovedeste a fi o activitate obositoare, greoaie si dificila, iar acest lucru se intampla, din cauza faptului ca suntem nevoiti sa petrecem ore in sir printre rafturile magazinelor si sa analizam atent produsele pe care le punem in cos. Nici cumparaturile online nu ne scutesc de aceste corvoade, deoarece chiar daca stam in fata calculatorului, tot trebuie sa fim atenti la functiile si caracteristicile produsului dorit. Iar televizoarele sunt unele dintre produsele greu de ales, deoarece ele sunt unele dintre electrocasnicle cel mai des folosite, astfel ca ne dorim sa fie cat mai performante. Totul se poate simplifica insa, daca alegeti sa achizitionati televizorul LED Wellington 24HDW282 pe care vi-l recomandam cu incredere si ale carui beneficii le vom prezenta amanuntit.

Despre Wellington 24HDW282

Vom incepe mai intai cu prezentarea televizorului Wellington 24HDW282 din punctul de vedere al aspectului sau. Elementul de baza, care il face sa fie un model special si deosebit il reprezinta culoarea sa alba, destul de rar intalnita la astfel de electrocasnice. Datorita culorii sale rafinate si elegante, televizorul Wellington 24HDW282 are un design care reuseste sa surprinda orice cumparator. Ceea ce este la fel de important de stiut, din punctul de vedere al aspectului exterior, este ca diagonala ecranului ajunge la 60 cm, lucru care va ofera o experienta multimedia placuta. Puterea consumata de televizorul LED Wellington 24HDW282 este de 19 W, iar unghiul sau de vizibilitate este de 178 / 178 grade. Astfel ca, locuinta dumneavoastra se poate transforma intr-o mini sala de cinema atunci cand va invitati prietenii sa urmariti impreuna un film.

wellington 24HDW282 vedere inclinata

Televizorul LED Wellington 24HDW282 – calitati tehnice superioare

Functiile televizoarelor clasice sunt atat de putine incat le putem numara pe degete. Insa daca incercam sa analizam unul dintre modelele de televizoare de curand aparute pe piata, aproape ca nu ne ajung cuvintele ca sa le putem descrie. Va vom prezenta beneficiile televizorului LED Wellington 24HDW282, care pe cat sunt de diverse, pe atat sunt de eficiente si utile.

Mai intai de toate, este vorba despre rezolutia de tipul high definition, una dintre cele mai bune si apreciate tipuri de rezolutie, care face ca imginile si culorile sa aiba multa claritate si luminozitate. Astfel ca, televizorul LED Wellington 24HDW282 este unul demn de laudat, avand o luminozitate de 220 cd/m², un contrast dinamic de 3000:1 si un timp de raspuns foarte eficient, de 8.5 ms. Aspectul imaginii transmise de televizorul Wellington 24HDW282  este de tipul 16:9, contrastul nativ de 1000:1, iar rezolutia ecranului de 1366 x 768 pixeli.

Tot modelul LED Wellington 24HDW282 este televizorul pe care puteti transfera continutul audio, video, sau orice alt continut multimedia existent dintr-unul dintre gadget-urile dumneavosatra performante, asta datorita porturilor de tip USB, HDMI, precum si a functiei PC Audio In sau a Slot-ului CI+ care va scapa de firele si cablurile insirate peste tot. Insa, va spunem ca nu se caracterizeaza doar prin atat, ci are in plus multe alte caracteristici superioare de imagine, cum ar fi: zoom, comb Filter 2D/3D, Digital Noise Reduction sau Dynamic contrast.

Nici sistemul audio al unui televizor nu trebuie sa fie neglijat, iar referitor la modelul LED Wellington 24HDW282 acesta este de tipul stereo, avand caracteristici importante ca: NICAM Stereo, Equalizer, BASS /TREMBLE, DDCO si SURROUND SOUND. Asadar, nu ratati ocazia de a achizitiona modelul Wellington 24HDW282 care este capabil sa satisfaca toate gusturile si preferintele utilizatorilor. Similar puteti achizitiona modelul de televizor Philips 24phh4000, la fel de ieftin dar construit conform modelului de calitate cu care ne-a obisnuit producatorul Philips.

8.5 Total Score
Wellington 24HDW282

Televizorului LED Wellington 24HDW282 - un design uimitor, rama alba, eleganta si subtire. Vizibilitate este de 178 / 178 grade, contrast dinamic de 3000:1, luminozitate de 220 cd/m², rezolutia ecranului de 1366 x 768 pixeli.

PROS
  • Rama alba eleganta
  • Imagine si luminozitate buna.
CONS
  • Diagonala mica