Tefal FE800A38 Cuisine companion

V-ati gandit vreodata ca un robot de bucatarie poate avea o putere atat de mare de procesare, incat alimentele sa fie gata in doaar cateva minute? Poate da, poate nu. Insa, noi va oferim o dovada clara a acestui aspect, astfel incat sa va ganditi mai bine la achizitia unui astfel de robot de bucatarie. Si pentru a va convinge, va oferim un exemplu, fiind vorba despre robotul multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine companion. (vezi reducerile de AZI)

Despre Tefal FE800A38 Cuisine companion

In ceea ce priveste carcasa sa, trebuie spus ca este de culoare alba. Materialul cutitelor sale este inxoul, acesta fiind unul rezistent in timp. Marimea sa este una potrivita, fiind usor de gasit un loc pentru a-l aseza.

Tefal FE800A38 Cuisine companion
Robot multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine companion, Temperatura ajustabila, 12 viteze, 1550W, Alb

Robotul multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine companion are o putere de lucru de 1550 W. Astfel, putem spune ca este una destul de mare, potrivita pentru prepararea unor tipuri de alimente ceva mai tari sau intr-un mod mai rapid.

Despre Tefal FE800A38 Cuisine companion

Robot multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine companion – o alegere buna din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Acestui model, nu ii lipseste Kitchen Machine. Are 12 trepte de viteza, astfel incat sa puteti mixa mai rapid sau mai incet alimentele, in functie de rezultatele pe care vreti sa le obtineti. Are un sistem util anti-alunecare si un numar de 6 functii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Astfel ca, puteti sa gatiti acasa, atat supe, sosuri si tocanite, preparate la abur, cat si produse de patiserie sau deserturi. Gatitul va deveni o adevarata placere, chiar si pentru cei carora nu erau asa de impacati cu gatitul. In ceea ce priveste bolul robotului multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine companion, trebuie spus ca ii revine o capacitate de 2.5 l, acesta fiind tocmai bun pentru mesele din familie, unde mancarea sa fie cat mai bine preparata. In total, bolul are o capacitate totala de 4,5 l, insa, doar valoarea mentionata mai sus este cea utilizabila.

Este un model cu multe dotari, ceea ce il face demn de achizitie. Acestea sunt sub forma unor accesorii, precum: spatula, acc framantat, batator pentru spuma. Detine si 2 discuri, precum: unul pentru maruntire, iar celalalt pentru emulsionare. Frisca pentru prajituri va fi mult mai usor de preparat acum fapt datorat accesoriului special pentru a bate frisca. La fel si pentru amestecare, putem spoune ca are tot un accesoriu special, orice sos fiind amestecat corespunzator.

Citeste si despre Bosch SMS46GI05E

Acesta are diverse retete, atat pentru aperitive, cat si pentru felul principal sau deserturi. De asemenea, are si o temperatura destul de buna pentru a gait variat, aceasta fiind intre 30 si 130°C.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Drept urmare, asa cum se observa, robotul multifunctional Tefal FE800A38 Cuisine companion este un model eficient si practic, care contine multe accesorii, ceea ce este indicat pentru orice robot de bucatarie. Pretul sau nu este unul mare, comparativ cu aspectele referitoare la partea tehnica. Merita sa il cumparati, asa ca nu mai stati pe ganduri!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply