Bosch MUM9B33S12

Cautati un robot modern, care sa aiba accesorii multe si sa aiba si o capacitate mare a bolului? Nu va faceti griji, intrucat exista un astfel de produs, si il veti gasi mai repede decat va asteptati. In aces sens, va recomandam Robotul de bucatarie Bosch MUM9B33S12. (vezi reducerile de AZI)

Despre Bosch MUM9B33S12

Atunci cand veti achizitiona un astfel de dispozitiv trebuie sa stiti ca are dimensiunile (W x D x H) de 317 x 222 x 395 mm. Acestea sunt destul de potrivite avand in vedere capacitatea pe care o are. Carcasa acestui robot de bucatarie este de culoare neagra, fiind potrivita pentru un aspect ceva mai inedit, si care sa se potriveasca, in acelasi timp cu orice incapere.

Un aspect de care va veti bucura cu siguranta referitor la acest robot de bucatarie este acela ca are o putere mare, aceasta fiind de 1300 W. Avand in vedere ca robotul de bucatarie Bosch MUM9B33S12 dispune de Kitchen Machine, putem spune ca veti prepara destul de multe feluri de mancare.

Despre Bosch MUM9B33S12

Robotul de bucatarie Bosch MUM9B33S12 are acc framantat, batator pentru spuma si tel ?

Citeste si despre Beko DEN28320GB

Da, acest model dispune de toate aceste accesorii, unele fiind destul de performante. Blenderul este un accesoriu de nelipsit si in cazul acestui robot de bucatarie, fiind necesar. Sistemul anti-alunecare este de mare ajutor, atunci cand veti incepe sa gatiti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Robotul de bucatarie Bosch MUM9B33S12 are o capacitate mare, mai exact de 5.5 l. Gatitul pentru mai multe persoane, invitati nu va mai fi o problema, acesta fiind mereu la indemana. Accul framantat, batator spuma si tel sunt accesoriile cu care este prevazut acest dispozitiv. Drept urmare, putem spune ca este un robot de bucatarie bun pentru preparatul prajiturilor, luand in considerare tipul de accesorii pe care le are acesta. Este un aparat modern, intrucat are un senzor Smart Dough. Astfel, are o viteza de mixare destul de constanta. Acesta este potrivita, fie si pentru aluatul mai greu sau care include o cantitate mari mare.

Merita sa il achizitionati fara dubii, avand in vedere faptul ca are un bol cu o capacitate de 5.5 l. Blenderul ThermoSafeglass are peretii grosi. De asemenea, forma sa e speciala, astfel incat nivelul de zgomot redus sa fie redus. Tehnologia EasyArmLift actioneaza astfel incat miscarea bratului de mixare sa fie una usoara si fara efort.

Citeste si despre Tefal Wizzo QB307538

Paleta pentru amestecare Absolute face parte din componeneta acestuia. Aceasta va amesteca ingredientele la fel de bine ca o spatula. Despre telul integral din inox trebuie spus faptul ca are o inaltime reglabila. Astfel ca, albusul de ou sau frisca vor fi procesate asa cum trebuie. Mai are si un carlig de framantare performant, care va framanta aluatul pentru prajituri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, putem spune ca acesta este un robot de bucatarie profesional, avand in vedere faptul ca are o capacitate a bolului de 5.5 l si o putere de 1300 W. Insa, acestea sunt doar 2 dintre caracteristicile sale, fiind mai multe la numar. Pretul robotului de bucatarie Bosch MUM9B33S12 este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply