Sony BRAVIA 65XF9005

Astazi vorbim despre televizoare, televizoare smart. Astfel, va prezentam modelul Smart Android LED Sony BRAVIA 65XF9005, un televizor ideal pentru intreaga familie. Acesta vine cu dotari speciale, cu o forma practica si este usor de integrat in orice incapere. Noi il recomandam pentru dormitoarele mai generoasa ca spatiu, dar si pentru livingurile cu atitudine. Si iata de ce. (vezi oferta de AZI)

Sony BRAVIA 65XF9005

Despre Sony BRAVIA 65XF9005

Acest televizor smart inseamna eleganta, prin culoarea sa neagra, atractiva vizual. Diagonala acestui televizor inseamna 163.9 cm si este o diagonala foarte generoasa. Acesta este subtire si poate fi asezat pe perete sau lasat in suportul care il insoteste.

Sony BRAVIA 65XF9005
Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 163.9 cm, 65XF9005, 4K Ultra HD

Calitatea imaginii este ireprosabila, iar acest lucru se va cunoaste de la prima utilizare.

Despre Sony BRAVIA 65XF9005

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 65XF9005 – genul de produs care merita toate laudele

Citeste si despre Horizon 32HL7331H

Modelul este ultra modern, ceea ce inseamna o rezolutie perfecta de redare a imaginii de tipul 4K Ultra HD. Culoriile sunt vii si par desprinse direct din natura. Ca sa va datis eama de acest lucru, faceti un test. Folositi un peisaj viu colorat pe care sa-l poriectati direct pe televizor. Va garantam ca acesta va arata senzational.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA 65XF9005 reda imagini cu un puternic impact vizual. Acestea se bucura de o frumusete aparte, fiind redate perfect, indiferent daca este vorba de cadre statice sau dinamice. Pe langa asta, este vorba de ireprosabila calitate Sony, pe care foarte multi utilizatori o lauda si o preaslavesc.

Contrastul este exceptional redat. Acesta are rolul de a evidentia perfect atat culorile, cat si umbrele. Televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA 65XF9005 jongleaza inteligent cu toate procesele de redare ale imaginilor si totul ii iese de minune. Procesorul de tipul 4K HDR X1 Extreme™ reprezinta o inovatie a tehnologiei si include procesarea imaginilor in timp real. Acest lucru se traduce prin imagini extrem de detaliate. Dincolo de asta, televizorul prezentat inseamna o luminozitate de pana la trei ori mai mare decat a unui televizor de tipul LED.

Citeste si despre LG 55UK6470PLC

Tehnologia X-Motion Clarity este si ea prezenta si nu permite aparitia niciunui fel de bruiaj. Imaginile redau actiunea din cadrul filmelor perfect si clar. Indiferent daca este vorba de scene foarte rapide din filmele de actiune sau de unele dinamice din timpul filmelor de groaza, televizorul Sony va avea grija sa nu va permita sa ratati nimic. Senzatia este asemanatoare cu cea din cinematografe.

Afisajul Triluminos este perfect in ceea ce priveste reproducerea nuantelor de verde, albastru si rosu. Aceste trei nuante sunt, de regula, mai greu de redat in cazul televizoarelor, dar nu si a modelului Smart Android LED Sony BRAVIA 65XF9005. Cablurile raman ascunse, in timp ce atentia este concentrata asupra ecranului mare, luminos. Modelul include si functie de comanda vocala. Va puteti folosi vocea pentru a putea controla totul de la distanta. De asemenea, trebuie sa precizam faptul ca televizorul este recomandat de Netflix.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Dolby Vision™ este o caracteristica speciala a acestui model care reuseste sa dea viata scenelor, in timp ce Dolby Atmos™ se ocupa de umplerea incaperii cu un sunet surround de-a dreptul captivant. Pretul acestui model este mare.