Horizon 39HL7330F

Va aflati in cautarea unui televizor bun? Adica genul acela de produs care sa redea imaginile perfect, dar care sa aiba si un pret bun? Este ok, pentru ca avem cea mai buna recomandare: televizorul LED Smart Horizon 39HL7330F. Acesta este genul de produs care impresioneaza atat prin pret, cat si prin atributele pe care le ofera utilziatorilor.(vezi oferta de AZI)

Horizon 39HL7330F

Despre Horizon 39HL7330F

Televizorul LED Smart Horizon 39HL7330F este de tipul Full HD, ceea ce inseamna imagini definite perfect, atragatoare vizual si redate printr-un contrast perfect. Modelul face parte din gama 2017.

Diagonala acestui televizor smart este de 99 cm. Nu este cel mai generos de pe piata, dar nici cel mai mic. Dincolo de asta, modelul poate indeplini si functia de monitor, pentru cei care sunt interesati de a-si optimiza considerabil spatiul de lucru. Cuoarea este neagra.

Despre Horizon 39HL7330F

Televizor LED Smart Horizon 39HL7330F –un model smart, pentru o incapere smart

Citeste si despre Sharp 49UI7552E

Rolul acestui televizor este de a transforma experienta vizuala intr-un spectacol care se dezlantuie in fata celor care il urmaresc. Indiferent de programul ales de utilizator, LED Smart Horizon 39HL7330F reuseste sa redea perfect imaginile. Televizorul propune variante complete pentru conectivitate, astfel incat sa dea startul la distractie, indiferent ca este vorba de muzica, filme, aplicatii sau jocuri. Si totul prin intermediul conexiunilor de tipul HDMI 2.0, USB 3.0, Wi-fi sau Intel WiDi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul permite distribuirea in timp real a continutului stocat pe smartphone-ul utilizatorului, indiferent ca este vorba de poze, videoclipuri sau colaje media. Acelasi lucru este valabil si atunci cand vine vorba de tablete. Conexiunea Wireless este un mare plus deoarece scuteste utilizatorul de toate cablurile care ar putea fi imprastiate prin casa.

Atributul Clear Motion Engine este ideal pentru a oferi claritate imaginilor aflate in miscare. Indiferent ca este vorba de filme de actiune, in care aventura este impinsa la cote maxime, acest televizor face fata cu brio provocarilor. Ambianta sonora a modelului LED Smart Horizon 39HL7330F este asigurata de Dolby Digital Plus, un sistem audio de tipul surround cu decodor DD+, care ofera o experienta sonora realista, tocmai buna de a completa experienta vizuala. Si stiti foarte bine ca un film fara sunet este lipsit de farmec.

Citeste si despre Samsung 43NU7122

Televizorul poate fi blocat, astfel incat continutul sau sa nu fie accesat de alte persone. Pe de alta parte, setarile pot fi memorate. In felul acesta, utilizatorul se bucura de confort. In felul acesta, el nu trebuie sa repete setarile preferate ci este suficient sa apese un buton si sa se bucure de imagini exceptionale.

Contrastul televizorului LED Smart Horizon 39HL7330F sau este de tipul 5000:1. Aspectul imaginii este16:9. Luminozitatea sa inseamna 300 c/ m2. Unghiul de vizibilitatea este de 178/178 grade. Modelul include functii speciale pentru Facebook, Twitter, YouTube, Netflix. Acestea ofera comanda rapida.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Utilizatorii pot seta in cazul sau si o wake-up alarm. In felul acesta, nu mai este nevoie de ceas desteptator sau de setarea telefonului mobil. Este mult mai simplu sa programati ora de trezire din telecomanda. Pretul este bine stabilit si este exact cat ar trebui platit pentru un bun raport calitate-pret in cazul acestui model Horizon 39HL7330F.