Star-Light 40DM4000

Nevoia de modern si de lucruri noi poate sa fie legata de ceea ce inseamna tinerea pasului cu tehnologia sau poate fi vorba despre ridicarea nivelului de confort pe care un anumit spatiu sau loc il poate avea. Un nou televizor poate fi cu siguranta incadrat in aceasta categorie si poate fi vorba despre alegerea acestui model Star-Light 40DM4000 pentru a face ceea ce inseamna ridicarea nivelului de performanta.(vezi disponibilitatea)

Star-Light 40DM4000

Despre Star-Light 40DM4000

Puteti sa va bucurati de tot ceea ce inseamna utilizarea acestui model Star-Light 40DM4000 pentru utilarea sufrageriei, pentru a schimba acele modele vechi si gabaritice sau poate pentru utilarea unui local sau a unui spatiu de asteptare fie ca este vorba despre o clinica sau spatiu public.

Star-Light 40DM4000
Televizor LED Star-Light, 102 cm, 40DM4000, Full HD

Pentru a fi siguri insa ca acest televizor poate fi varianta optima pentru voi, avem posibilitatea de a analiza toate caracteristicile sale si toate functiile pe care le pune la dispozitia posibililor utilizatori.

Despre Star-Light 40DM4000

In alegerea Star-Light 40DM4000

Citeste si despre LG 55UK6470PLC

Ce poate sa conteze in primul rand la alegerea acestui model este faptul ca va inlocui cu brio orice model vechi si poate fi vorba chiar si de inlocuirea unor televizoare mai agabaritice. In aceasta directie vom avea caracteristicile speciale ale designului si a partii constructive si mai exact a faptului ca veti avea un model Star-Light 40DM4000 ultra-slim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru a va convinge de faptul ca spatiul ocupat va fi cu siguranta mai redus veti avea tehnologia LED dar mai ales valoarea dimensiunii acestui model si mai exact faptul ca masoara 932 x 605 x 220 mm. Din partea de dimensiune insa mai putem afla si alte lucruri ce tin de functionarea si alegerea acestui model si mai exact faptul ca diagonala ecranului va fi una de 100 cm.

Un ecran putin mai mare poate decat ati fost obisnuit insemana o experienta mult mai buna pentru partea de vizionare a unui film, a unei competitii sportive sau a oricarui continut. In privinta nivelului de calitate al imaginilor ceea ce va ofera Star-Light 40DM4000 este o rezolutie Full HD de 1920×1080 dar si unele caracteristici speciale cum ar fi contrastul nativ de 3000:1 sau luminozitatea de 250 cd/mp.

Citeste si despre Televizoare LG

Poate vor fi unele persoane care vor avea nevoie de un monitor mai generos si nu de un televizor iar functia de monitor poate fi exact ceea ce conteaza. Pentru o astfel de utilizare veti avea ca si caracteristici avantajoase timpul de raspuns de 6.5 ms si prezenta unui conector de tip intrare PC.

Interconectarea acestui model nu tine doar de partea de utilizare pe post de televizor sau monitor ci mai poate fi vorba si despre utilizarea altor sisteme audio-video sau console. Pentru asta lista de conectori este completata de cele 3 porturi HDMI, de intrarea Scart sau intrarea USB si care poate conta si pentru utilizarea functiei de player multimedia integrat de care dispune acest model.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pentru latura audio a utilizarii acestui model veti avea ceea ce inseamna prezenta unui sistem audio stereo de 2x8W dar puteti sa conectati si alte sisteme audio la Star-Light 40DM4000 daca doriti acest lucru.