Sony BRAVIA 55XF9005

Cand vorbim despre televizoare smart, trebuie sa luam in calcul cateva aspecte: diagonala, rezolutiile si functiile folosite pentru redarea imaginilor perfecte. Astfel, indiferent daca este vorba de un film, o emisiune TV, un documentar sau un serial, modelul de televizor pentru care ati optata trebuie sa fie unul care sa redea perfect continutul. Astfel, avem o recomandare buna: televizorul Sony BRAVIA 55XF9005, un model pe care vi-l prezentam si noi. (vezi oferta de AZI)

Sony BRAVIA 55XF9005

Despre Sony BRAVIA 55XF9005

Diagonala acestui model este de 138.8 cm, ceea ce inseamna un produs foarte generos din acest punct de vedere. Astfel, el este dieal pentru serile cu familia, cand toata lumea se aduna in jurul televizorului pentru a urmari show-ul favorit. De asemenea, televizorul este exact ceea ce trebuie pentru serile reci de toamna sau iarna cand nu va doriti altceva decat sa va cuibariti in pat si sa urmariti programele favorite.

Sony BRAVIA 55XF9005
Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 138.8 cm, 55XF9005, 4K Ultra HD

Vorbim in cazul modelului Smart Android LED Sony BRAVIA 55XF9005 de o capacitate 4K. Acesta este ultra HD, ceea ce inseamna imagini redate pur si simplu perfect. Contrastul este unic, culorile sunt bine surprinde, utilizatorul stie ce are nevoie.

Despre Sony BRAVIA 55XF9005

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 55XF9005 genul tau de model 4K Ultra HD

Citeste si despre Televizoare LG

Divertismentul sau orice fel de program devine foarte realist cu ajutorul acestui televizor de renume. Astfel, in cazul sau vorbim de imagini fara niciun fel de bruiaj. Pur si simplu formele sunt bine definite, culorile sunt vii si dinamismul este perfect redact, chiar daca actiunea se desfasoara foarte rapid. Si totul cu ajutorul unui procesor de imagine si a unor tehnologii excelente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dincolo de asta, imaginile sunt perfect surprinse chiar si pe timp de noapte. Lumina uimitoare duce la obtinerea unor nuante de negru absolut intense. Contrastul acestui model de televizor este de pana la 6 ori mai bun decat in cazul modelelor simple. Iar diferenta se observa inca de la primele utilizari.

O dovada clara ca modelul Smart Android LED Sony BRAVIA 55XF9005 este o alegere buna este si multitudinea de aplicatii pe care acesta le pune la dispozitia utilizatorului. Astfel, acesta poate intra in aplicatie si poate opta pentru orice tip de program multimedia care ii face placere. Acesta poate fi reprezentat de un film, un videoclip sau un documentar.

Citeste si despre NEI 55NE6000

Iar contrastul chiar face diferenta. Acest model propune un contrast de 6 ori mai bun decat in cazul unui televizor LED obisnuit. Totodata, modelul propune un procesor de tipul 4K HDR cu X-tended Dynamic Range™ PRO care are rol de amplificare a scenelor intunecate, dar si a celor luminoase.

Televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA 55XF9005 permite un control perfect al imaginilor de tot felul. El amplifica intensitatea, dar pastreaza un echilibru si nu confera probleme utilizatorului. Dincolo de asta, televizorul retine setarile preferate ale utilizatorului, astfel incat acesta sa nu fie nevoit sa le repete de fiecare. El sustine comoditatea.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pretul este piperat. Este genul de televizor care costa destul de mult. Insa, nu trebuie uitata rezolutia impecabila, diagonala foarte generoasa si functiile smart. In cazul in care parintii doresc sa blochete televizorul Sony BRAVIA 55XF9005, pentru ca cei mici sa nu acceseze programele in lipsa lor, pot face acest lucru fara probleme.