Sony BRAVIA 49XF9005

Exista doua tipologii de oameni, atunci cand vine vorba de televizoare. Cei care vor un produs oarecare, capabil de a reda imaginile bine si cei care cauta un produs cu adevarat smart. Cei din cea de-a doua categorie sunt preocucapati de tehnologie si opteaza mereu pentru produse care vin cu tot felul de dotari superioare. Astfel, ei sunt cei care stiu sa aprecieze televizoare precum Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF9005. (vezi oferta de AZI)

Sony BRAVIA 49XF9005

Despre Sony BRAVIA 49XF9005

Televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF9005 vine cu o diagonala de 123,2 cm, ceea ce il face ideal pentru cei care tanjesc dupa o experienta ca la cinema la ei acasa. Practic, este genul de TV lat si subtire, dar care nu ocupa intreaga incapere. Tocmi potrivit pentru desene, filme sau alta experienta video.

Sony BRAVIA 49XF9005
Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 123.2 cm, 49XF9005, 4K Ultra HD

Si daca tot am pomenit imaginile, trebuie sa stiti ca aceasta bijuterie inseamna o rezolutie de tipul 4k Ultra HD. Practic, vorbim de imagini impecabile, cuceritoare din punct de vedere vizual si deosebit de atractive.

Despre Sony BRAVIA 49XF9005

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF9005 – genul de produs care merita un loc de cinste in casa ta

Citeste si despre Toshiba 40L3663DG

Un prim atribut smart al televizorului Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF9005 este X-Motion Clarity. Aceste televizor este ideal pentru cei care iubesc filmele de actiune. Acesta are rolul deosebit de a reda imaginile dinamice perfect, asftfel incta sa nu se piarda absolut niciun detaliu. La acest proces contribuie si afisajul triluminos. Acesta este un adevarat expert in redarea culorilor Rosu, verde si albastru. Astfel, ceea ce rezulta este impresionant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Astfel, este redus riscul ca sporturile sau scenele care implica actiune foarte rapida sa fie redate la nivel inalt. Televizorul se dovedeste ideal pentru a va invita prietenii si a urmari impreuna meciurile sau competitiile sportive.

Rezolutia imaginilor acestui televizor este 16:9. Ca orice televizor inteligent, dintre dotarile modelului Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF9005 nu lipsteste Wi-Fi Integrat LAN si bluethooth-ul. De asemenea, vorbim si de posibilitatea partajarii datelor prin USB. Indiferent ca este vorba de videoclipuri sau fotografii, modelul Sony stie cum sa le redea impecabil oricand.

Citeste si despre Sony Bravia 65XF8577

Prin atributul mentionat deja si anume afisajul TriLuminos, culorile sunt vii, iar televizorul reuseste sa reproduca atent si cu fidelitate fiecare umbra. Televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF9005 este capabil sa reproduca filme si jocuri cu rezolutie de tipul 4K HDR, ceea ce il face favoritul cinefililor si gamerilor. De asemenea, el are in dotare un cadru ingust din aluminiu, asupra caruita se va concentra atentia privitorilor. Restul de fire si cabluri sunt lasate laoparte sau ascunse in spatele televizorului pentru a nu distrage inutil atentia privitorilor.

Pretul acestui model este mare, insa si dotarile sale sunt potrivite cu ceea ce ofera. Televizorul necesita insa un efort financiar pentru achizitie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu trebuie uitat faptul ca acest televizor dispune de Android. Acest lucru permite utilizatorilor sa downloadeze usor tot felul de aplicatii, care sa le asigure o experienta de vizionare perfecta. De asemenea, iubitorii de seriale se pot bucura de binecunoscutul Netflix. Acesta ofera o diversitate de materiale, tocmai bune de savurat in zilele lenese de weekend, cand vremea de afara nu este tocmai prietenoasa