Philips 24PFS5231/12

Conceput pentru camerele de dimensiuni mici, televizorul Philips 24PFS5231 (vezi AICI cel mai bun pret) iti ofera distractie si divertisment la un cost redus, beneficiind in acelasi timp de culori vibrante si un sunet bogat. Astfel, televizorul dispune de functii multiple pentru reglajul de contrast si culoare, in vreme ce rezolutia Full HD iti ofera detalii incredibile, acolo unde nu credeai ca acest lucru este posibil.

Philips 24PFS5231

Despre Philips 24PFS5231

Chiar si la acest pret, de sub 800 de lei, televizorul Philips 24PFS5231 iti permite accesarea usoara a fisierelor de pe unitati de stocare externe, prin conexiunile USB si bluetooth, astfel incat sa beneficiezi de continut de cea mai buna calitate de pe dispozitivele compatibile aflate in apropiere. In plus, televizorul poate fi folosit cu usurinta pe post de monitor, culoarea alba conferindu-i un aspect premium, dar si unul adecvat gadgeturilor din ziua de astazi.

Philips 24PFS5231/12
Televizor LED Philips, 60 cm, 24PFS5231/12, Full HD

Boxa pe post de suport, pentru o calitate sporita a sunetului

Din punct de vedere al designului, Philips 24PFS5231 se prezinta ca un dispozitiv modern, in care albul carcasei poate completa din punct de vedere estetic un aranjament de interior pretabil pentru o camera micuta si cu mobilier minimalist. La dimensiuni de 547.9 x 129.1 x 410 mm cu tot cu stand, televizorul cantareste doar 4.3 kg si are un consum de doar 23 W. Din acest punct de vedere, putem spune ca dispozitivul este unul usor si destul de slim totodata. In ceea ce priveste standul, acesta este de forma rectangulara, fiind asemanator unei cutii de culoare alba.

Philips 24PFS5231 lateral

Chiar daca acesta nu poate fi considerat chiar un plus din punct de vedere estetic, se pare ca cei de la Philips au optat in acest caz pentru stabilitatea dispozitivului, in detrimentul inovatiei in design. Ceea ce putini banuiesc insa este faptul ca acest suport are si rol de boxa, astfel incat sunetul de pe Philips 24PFS5231 este unul plin si suficient de clar, conferind confortul si calitatea dorite pentru o camera de mci dimensiuni.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Mai mentionam ca sunetul este redat stereo, prin intermediul boxei-suport de 16 W, televizorul dispunand de echilibrare automata a volumului, Surround 3D sau tehnologie Triple Ring.

De asemenea, la capitolul conectivitate, Philips 24PFS5231 este prevazut cu port USB, la care putem conecta cu usurinta un stick de memorie, de pe care sa rulam fotografiile si videoclipurile preferate, dar si camera foto/video digitala, playerul mp3 sau orice alt dispozitiv multimedia compatibil.

Performante notabile

Din punct de vedere al performantelor la capitolul imagine, trebuie spus ca Philips 24PFS5231 ofera o rezolutie Full HD pe 1920 x 1080 pixeli, la o diagonala a ecranului de 60 cm si un aspect al imaginii de 16:9. Acesta dispune de functia Picture Performance Index, cu rol de a ajusta toate elementele de vizualizarea imaginii. Astfel, televizorul Philips 24PFS5231 are capacitatea de a imbunatati absolut toate elementele ce tin de miscare, contrast sau culoare, oferind un aspect cat se poate de realist imaginilor rulate pe ecran.

Nivelul adanc de negru nu va face decat sa sporeasca si mai mult contrastul si claritatea, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai inalta calitate pentru continutul rulat.

Alte functii pe care le ofera Philips 24PFS5231 sunt Digital Crystal Clear, prin care te vei putea bucura alaturi de prieteni de imagini cu un aspect natural si clar, indiferent ca vorbim despre videoclipuri sau vizionarea unui documentar pe posturile specializate. Tehnologia LED folosita la constructia ecranului, alaturi de rezolutia Full HD, iti ofera un contrat incredibil, si culori vibrante, menite sa creeze din orice cadru un peisaj de-a dreptul spectaculos.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Solutie compacta pentru sunet

Revenind insa la sunet, cei de la Philips au optat in acest caz pentru o solutie integrata, disponibila printr-o boza amplasata in partea inferioara a dispozitivului si care joaca totodata si rol de suport. Chiar fara a fi un dispozitiv smart, boxa dispune de conectivitate wireless, astfel incat sa te poti bucura de un sunet de exceptie atunci cand rulezi un film sau accesezi un joc de pe consola din apropiere.

Totul, cu un minimum de efort din partea utilizatorilor, care evita astfel paienjenisul de cabluri si conexiuni pentru a dispune de continut premium. In acest caz, Philips 24PFS5231 vine in sprijinul amatorilor de distractie prin utilizarea unui singur cablu pentru semnal audio/video pe dispozitivele conectate la televizor.

Acest lucru poate fi realizat atat prin intermediul portului HDMI incorporat, precum si a conexiunii Philips Easylink, prin care toate comenzile vor fi efectuate din telecomanda televizorului, indiferent ca vorbim de continutul de pe DVD, Blu-Ray, consola de jocuri sau sistemul home cinema.

Mai trebuie spus ca, date fiind aceste facilitati, televizorul Philips 24PFS5231 beneficiaza de un plus la capitolul portabilitate. Dimensiunile sale il fac usor de mutat si de amplasat acolo unde avem nevoie de el, in vreme ce prezenta conexiunii wireless Bluetooth face ca ascultarea muzicii ori a emisiunilor preferate sa se poata face extrem de usor, din orice punct al casei, cu minimum de efort.

7.5 Total Score
Philips 24PFS5231, distractie si divertisment la tine in camera

Philips 24PFS5231 este un televizor modest dar la un pret pe masura. Se remarca prin design, imagini si conexiuni dar pierde la alte capitole.

PROS
  • Design placut
  • Boxa incorporata
  • Conectivitate buna
  • Conexiune bluetooth
CONS
  • Aspect inestetic al boxei-suport
  • Este un dispozitiv non-smart
  • Raspuns greoi la functiile de pe telecomanda
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply