Hansa Fine Design BOES68461

Avand in vedere faptul ca in bucatariile moderne, cuptoarele electrice au devenit o alegere tot mai populara, va prezentam modelul Hansa Fine Design BOES68461, un dispozitiv inteligent, care se dovedeste, in acelasi timp, un simbol clar al eleganteti in bucatarie. (cea mai buna oferta AICI)

Hansa Fine Design BOES68461

Despre Hansa Fine Design BOES68461

Conform designerilor si specialistilor in electrocasnice, nu aveti cum sa nu iubiti designul modelului de cuptor Hansa. Acesta vine cu o capacitate foarte buna: 62 de L, fapt care il face incapator chiar si pentru cei care vor sa prepare pizza, prajituri sau mancaruri care se asaza, de regula, in tavi mai generoase ca spatiu. Astfel, acest model este exact ce aveti nevoie.

Referitor la detalii, privind cu atentie produsul, ne dam seama ca fineta sa vine din liniile perfect drepte, din culoarea neagra care nu denota altceva decat eleganta. Modelul electric arata perfect imbracat in aceasta carcasa, tinand cont de faptul ca dimensiunile sale sunt potrivite. Desi generos ca spatiu interior, din punct de vedere al dimensiunilor, modelul nu ocupa mult.

Despre Hansa Fine Design BOES68461

Afalati mai multe detalii despre un cuptor cu totul si cu totul special: modelul Hansa Fine Design BOES68461

Citeste si despre Zanussi ZFM20100SA

Acest model de cuptor include gratare confectionate din inox. Acestea au rolul de a sustine considerabil greutatea tavilor de cop sau a cratitelor asezate deasupra lor. In plus, gratarele servesc drept rafturi si sunt usod de culisat. Acest aspect isi dovedeste cu adevarat important atunci cand vine vorba de scoaterea sau introducerea alimentelor in cuptor, astfel incat utilizatorul sa nu se arda la mana.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Totodata, demn de luat in calcul este faptul ca aceste gratare din dotare pot fi scose si asezate in masina de spalat vase. Acest lucru scuteste considerabil utilizatorul de efort. Astfel, el se poate concentra pe desfasurarea altor activitati.

In ceea ce priveste alimentarea acestui cuptor electrc, nu sunt foarte multe datalii de precizat, cu exceptia faptului ca acesta face parte din clasa A. Astfel, el nu consuma foarte mult, dar nu este nici cel mai economic produs de pe piata. Economia ar fi fost demonstrata de localizarea in clasa A+.

Citeste si despre Samsung MS23F301EAW

In schimb, o dotare cu adevarat excelenta, neintalnita in cazul tuturor cuptoarelor este convectia. Aceasta include ventilatoare care ajuta la distribuirea. Curentilor de aer cald, fapt care favorizeaza incalzirea rapida a cuptorului sau procesul de decongelare al alimentelor. In felul acesta, putem spune ca nu mai aveti nevoie neaparat de cuptor cu microunde, ci este suficient sa-l folositi pe acesta. Aerul rece este indepartat, iar cuptoarul Hansa Fine Design BOES68461 actioneaza eficient si rapid.

Totodata, nici atunci cand vine vorba de preincalzire nu sunt probleme. Aceasta determina atingerea temperaturii dorite intr-un timp foarte scurt si foarte rapid. De exemplu, vorbim de 150 de grade in doar 4 minute. Acesta este cu pana la 20% mai rapid decat in cazul altor modele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Si pretul este un mare atu in cazul modelului Hansa Fine Design BOES68461. Acesta este bine stabilit si corespunde tuturor dotarilor de care da dovada produsul. Amintim printre dotarile bune si sticla reflexiva care face parte din designul produsului, dar si iluminarea interna care permite utilizatorului sa vada in ce stadiu sunt mancarurile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply