Electrolux EKK52550OW

In orice bucatarie este nevoie sub o forma sau alta de unele electrocasnice necesare gatitului si poate fi vorba despre alegerea sau aducerea in cadrul acesteia a unor produse incorporabila sau se poate merge pe varianta clasica precum este aragazul.(oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKK52550OW

Cu siguranta pentru multi astfel de produse pot fi privite ca si depasite tehnologic insa este destul de usor sa vedeti si partea legata de posibilitatea ca un aragaz precum Electrolux EKK52550OW sa aduca ceva nou fie ca este vorba despre pozitionare sau despre functionare.

Electrolux EKK52550OW
Aragaz mixt Electrolux EKK52550OW, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Aprindere integrata, Grill, Clasa A-10%, 50 cm, Alb

Partea exterioara a Electrolux EKK52550OW daca este sa fie analizata nu prezinta sa zicem foarte multe elemente uimitoare ci este vorba despre un aragaz compact, relativ clasic de culoare alba si cu o structura normala.

Despre Electrolux EKK52550OW

Un raport bun

Citeste si despre Beko DFN16410X

Daca trecem la o analiza mai amanuntita putem sa vedem si unele caracteristici mai moderne pe care Electrolux EKK52550OW le aduce in cadrul unei bucatarii si este vorba despre panoul de control al functionarii. Veti putea sa identificati in partea stanga a acestuia cele patru butoane pentru functionarea plitei dupa care urmeaza 3 butoane pentru partea de cuptor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Partea de panou de control se leaga mai mult de functionarea Electrolux EKK52550OW si veti avea alimentarea cu gaz a plitei. Cu aceasta veti putea sa gatiti foarte usor alegând unul dintre cele patru arzatoare functie de vasele din bucatarie si poate fi vorba despre un arzator mic, unul mare si doua normale. Puterea aferenta celor 4 arzatoare este de 1kW pentru cel mic, o putere de pana la 2kW pentru cele normale iar pentru arzatorul mare veti avea una de 3kW.

In partea de cuptor lucrurile se complica putin iar asta inca de la partea de alimentare fiind vorba despre o functionare electrica. In acest fel prin intermediul Electrolux EKK52550OW veti putea sa va bucurati de tot ceea ce inseamna stabilirea unor conditii de coacere foarte bune. Tot de functionarea electrica va fi vorba si in ceea ce tine de utilizarea unor functii precum incalzirea inferioara sau superioara, ventilatorul sau prezenta unui grill si a unui timer.

Citeste si despre Herenthal PKM1900.7BG

Chiar daca este vorba despre o functionare mixta beneficiile sunt si in ceea ce tine de siguranta in utilizare iar pentru plita veti avea pentru inceput aprinderea electrica a aratoarelor. Dupa ce a fost pusa plita in functiune veti avea siguranta cu care este prevazuta si care asigura întreruperea alimentarii cu gaz daca unul diintre arzatoare sa stins accidental.

Nu trebuie sa pierdeti din vedere si aspectul privind spatiul de instalare iar asta atat datorita nevoi de a conecta Electrolux EKK52550OW la o conducta de gaz sau o priza cat si prin prisma dimensiunii. Veti avea nevoie ca locul pe care l-ati ales pentru asezarea sa sa aiba o latime de 50cm, o adancime de 60 cm iar in privinta inaltimii una de 85.5 cm si asta daca nu este ridicat capacul metalic cu care este prevazut.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Orice alegere poate fi usor dificila când vine vorba despre ce electrocasnice puteti utiliza sau se pot utiliza insa un criteriu foarte bun poate sa fie raport pret/ calitate sau eficienta si asta este si ceea ce ofera acest aragaz.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply