Beko FSM65330DAS

Aspectul bucatariei este la fel de important precum aspectul oricarei incaperi insa si mai important este faptul ca trebuie sa ofere atat confort celor care gatesc dar mai ales utilitate prin dispunerea de toate electrocasnicele importante.(oferta de AZI aici)

Beko FSM65330DAS

Despre Beko FSM65330DAS

Pentru a indeplini toate acestea este destul de usor sa alegeti unul dintre electrocasnicele potrivite si poate fi vorba chiar si despre alegerea unui model Beko FSM65330DAS. Faptul ca este vorba despre un aragaz veti putea sa ajutati la obtinerea unui design relativ clasic pentru bucataria voastra.

Daca este sa analizam alte caracteristici ale acestui model Beko FSM65330DAS precum ar fi culoarea de antracit sau partea de functionare atunci cu siguranta putem vorbi si despre aducerea elementelor moderne si utile sau legate de confort.

Despre Beko FSM65330DAS

O alegerea posibila

Citeste si despre Electrolux ESF4710ROX

Cum ne-am legat putin de partea de design a acestui model trebuie sa ne legam si de ceea ce inseamna designul sau pentru instalarea efectiva iar dimensiunea este cea care va fi primordiala in aceasta situatie. Valoarea exacta a Beko FSM65330DAS in aceasta directie este data de inaltimea de 85 cm, 60 cm pentru latime si tot 60 si pentru adancime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Trecerea de la partea de aspect la ce de functionare nu are cum sa se faca decat prin perspectiva ca pozitionarea sa fie conditionata de legarea la sursele de alimentare. Veti avea asadar pentru partea de plita nevoia de a lega la conducta de gaz iar pentru partea de cuptor a Beko FSM65330DAS va fi nevoie de legarea sau conectarea la o sursa de curent.

O astfel de functionare a Beko FSM65330DAS nu are cum sa fie vazuta decat ca un plus pentru orice bucatar si detalierea functionarii tine de posibilitatea de a utiliza unul dintre cele 4 arzatoare de care plita dispune. Veti avea la dispozitie un arzator mare, veti avea un arzator mic si doua arzatoare normale iar ca si elemente moderne si benefice veti avea prinderea electrica si partea de siguranta.

Citeste si despre Samsung GE109MST

In privinta cuptorului caracteristicile depasesc partea de alimentare sau volumul de 72l si asta pentru ca Beko FSM65330DAS detine si functii precum cea de grill, convectia aer fierbinte sau incalzirea inferioara. Un bun control sau gatitul in siguranta si cu rezultate bune poate presupune si utilizarea timerului sau poate a iluminarii interioare.

Functiile speciale oferite de acest model continua si daca este vorba despre partea de utilizare a cuptorului prin cele 8 functii de gatire, daca este vorba despre plita cu arzatoare cu eficienta ridicata sau poate a modului de gatire 3D. Nu trebuie sa ignoram nici partea in care poate unii utilizatori sau posibili utilizatori ai acestui model nu sunt conectati la reteaua de distributie a gazului dar asta se rezolva cu ajutorul unor duze de GPL cu care este prevazut acesta. Cum este importanta si latura facturilor pe care trebuie sa le platiti veti avea si o pozitionare in clasa de eficienta energetica A a acestuia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O eficienta poate fi masurata dupa mai multe criterii dar asta nu conteaza foarte mult atata timp cat aceasta se va rasfrange asupra confortului pe care il pot avea si primi utilizatorii unui elctrocasnic.