Beko BIR24800BMS

Exista multe trucuri prin care puteti sa puneti in valoare locuinta pe care o aveti iar daca una dintre ploblemele cu care va luptati este cea a spatiului atunci putem vorbi despre un mobilier modular sau despre unele electrocasnice incorporabile precum Beko BIR24800BMS.(vezi disponibilitatea)

Beko BIR24800BMS

Despre Beko BIR24800BMS

Un cuptor incorporabil nu tine insa strict de o anumita locuinta sau de o anumita bucatarie ci cred ca majoritatea am vazut astfel de cuptoare in cadrul unor bucatarii ce deservesc localuri sau poate mici afaceri cu gustari sau produse de panificatie insa in toate Beko BIR24800BMS poate fi ce trebuie.

Un cuptor incorporabil poate fi ce aveti nevoie din mai multe puncte de vedere si poate fi vorba despre ceea ce inseamna utilizarea si alegerea sa pentru a obtine unele preparate deosebite.

Despre Beko BIR24800BMS

Cuptorul Beko BIR24800BMS si surprizele sale

Citeste si despre Hansa ZWM 654WH

La prima vedere Beko BIR24800BMS poate sa para un simplu cutor incorporabil si atat insa aduce cu sine mai multe elemente pe care le puteti vedea ca si avantaje pentru ceea ce aveti voi nevoie sau pentru ceea ce vreti sa gatiti. Sa terminam insa cu partea in care acest model trebuie asezat sau pozitionat si veti avea dimensiunea de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Caracteristica de a fi incorporabil este importanta si din considerentul de a fi asezat independent de orice plita dar si prin prisma pozitionarii oriunde condiderati necesar si eficeint iar asta mai ales ca este si un model electric. Aceasta functionare poate sa conditioneze pozitionarea doar prin prisma prizei de care are nevoie si a distantei fata de aceasta.

Trecand la utilizarea si gatitul efectiv vom putea analiza partea de control exact asupra functionarii si asta prin intermediul panoului LCD si a panoului electronic. Puteti astfel sa setati foarte usor una dintre cele 13 functii disponibile pe care le are si timer-ul sau grill-ul sunt cele mai neinsemnate din aceasta lista a posibilitatilor.

Citeste si despre Heinner HFSC-S50SW

Putem sa continuam descrierea Beko BIR24800BMS si a utilizarii sale prin faptul ca este un model cu o tehnologie de gatit Surf, ca permite o conexiune de tip USB, are o gatire 3D dar si posibilitatea de blocare a accesului copiilor. Elemente moderne si ce tin de performanta acestui model mai pot fi considerate si functiile de iluminare interioara cu halogen, functia de mentinere cald, cea de Booster sau incalzirea ventilata.

Sunt si persoane care poate au pofta de pizza dar mai ales persoane care au copii ce au astfel de pofte de pizza si veti avea o treapta speciala pentru pregatirea uneia la acest model. O utilizare in siguranta poate sa depinda si de partea de usa al carei interior are un strat nanocoating dar si o inchidere cu amortizare a usii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Daca analizam interiorul acestui model putem sa mai vedem si alte elemente caracteristice pentru Beko BIR24800BMS si asta pentru ca veti avea o tava adanca, o tava pentru copt dar si raftul din sarma sau cel telescopic. Intreaga functionare insa vine si cu un anumit nivel de consum de energie electrica iar asta pozitioneaza acest model in clasa de eficienta energetica A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply