Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Un stil de viata sanatos nu este unul usor de obtinut. Exista o multime de tentatii care ne fac sa le cadem prada. Astfel, o bucata de ciocolata poate distruge o dieta tinuta cu greu timp de cateva zile, nealimentarea corespunzatoare poate duce la infometare si lista de probleme continua. Insa, cu ajutptul unui dispozitiv inteligent precum cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX, model electric, problema este ca si rezolvata. (cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Despre Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Acesta este genul de model multifunctional care se remarca prin tehnologia binecunoscuta Whirlpool si anume Al Saselea Simt. Probabil stiti ca Whirlpool este o companie specializata in productia de electrocasnice, in special din categoria masinilor de spalat. Insa, aceasta nu sta rau deloc nici la capitolul cuptoare incorporabile.

In randurile ce urmeaza, veti observa atributele inteligente ale acestui produs, dar si designul placut. Vorbim de un mix intre doua culori moderne: negru si gri. Insa, nu este asta partea cea mai interesanta. Vestea cea mai buna este ca acest cuptor sta atat de bine la capitolul design, incat el include si sistem anti-amprenta. Il atingeti, nu lasa urme. Iar curatarea sa nu mai este deloc o provocare.

Despre Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX � detalii tehnice si atribute excelente

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

In primul rand, dincolo de faptul ca nu lasa urme, acest cuptor marca Whirpool vine cu un sistem de alimentare foarte eficient. Acesta face parte din clasa A+, ceea ce inseamna un consum deosebit de scazut. Este un atribut bun, avand in vedere faptul ca abia de curand producatorii au inceput sa mai investeasca in acest capitol. La inceput, erau foarte multe cuptoare care faceau parte din clasa A. Acum, insa, producatorii au inceput sa investeasca mai mult in acest capitol.

Vezi acum pret cu transport gratuit

O alta dotare importanta este legata de faptul ca tehnologia Al Saselea Simt poate fi setatat doar in trei pasi. Practic, vorbim de o rotire de buton. Este functia �roteste si confirma�. Astfel, utilizatorii se pot bucura de gustul delicios al mancarurilor preparate rapid.

Dincolo de acest lucru, Soft Closing reprezinta o inchidere automata a usii care permite linistea in bucatarie. Nu veti auzi niciun zgomot deranjant, in timp ce preparatele se coc in cuptor.

Citeste si despre Zanussi ZCG210M1WA

Capacitatea acestui cuptor este de 73 de L, ceea ce il face foarte incapator. In ceea ce priveste control, acesta nu doar ca este intuitiv, dar este pe deplin electronic. Este binecunoscut faptul ca astfeld e cuptoare sunt mai rapide decat cele cu alimentare pe baza de gaz. Ecranul care indica toate comenzile pe care utilizatorul le-a setat. Acesta este de tipul LCD.

Iar dintre functiile intuitive ale cumptorului, amintim convectia cu aer fierbinte, o dotare care ajuta ca preparatele sa fie bine patruns. Acestora li se adauga functia de decongelare a alimentelor, incalzierea rapida, grillul cu convectiei de aer cald, functia Maxi Cooking si treapta pentru pizza. Asadar, tot ce v-ati dori.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Functia de autocuratare este prezenta si ajuta la eliminarea grasimilor sau a altor reziduri de mancare ramase in timpul procesului de coacere. Pretul nu este mare, ci este bine stabilit pentru un cuptor electric, eficient.