Electrolux EMS21400W

Ajutorul este important indiferent sub ce forma vine si asta pentru cei care trebuie sa petreaca un anumit timp in bucatarie fie ca este vorba despre un timp de relaxare sau poate de nevoia de a gati ceva. (ACUM la reducere)

Electrolux EMS21400W

Despre Electrolux EMS21400W

Modul sau forma sub care acest ajutor vine sunt si ele importante dar din fericire exista multiple posibilitati una dintre acestea fiinda marcata de Electrolux EMS21400W. Alegerea unui astfel de cuptor de microunde nu are cum sa fie considerata altfel decat un plus pentru voi dar si pentru bucatarie datorita aspectului deosebit si modern in acelasi timp.

Sony Bravia 43XE8005
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43XE8005, 4K Ultra HD

Cum nu doar aspectul conteaza veti avea si posibilitatea de utilizare a acestui model Electrolux EMS21400W astfel incat sa economisiti timp si sa profitati de toate functiile pe care le pune la dispozitie si asta chiar daca este un model usor mai mic decat altele.

Despre Electrolux EMS21400W

Ajutor mic dar semnificativ

Citeste si despre Beko MGF23210X

Daca ramanem la partea de aspect si de elemente exterioare ce pozitioneaza acest model intr-o gama moderna mai trebuie precizata forma butoanelor, afisajul de tip LED dar si finisajele speciale. Nu trebuie sa ignorati nici partea de pozitionare a acestui cuptor Electrolux EMS21400W iar asta pentru ca dupa cum spuneam dimensiunea este una mai redusa decat la alte modele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Valoarea efectiva a spatiului unde Electrolux EMS21400W trebuie asezat este de 485 x 422 x 287 mm la care puneti si dimensiunea sau spatiul necesar pentru deschiderea usii acestuia spre stanga. Cum in unele cazuri este de vazut si posibilitatea de a aseza cuptorul suspendat poate sa conteze intr-o oarecare masura si greutatea de 13.5 kg.

Mai avem de vazut si alte dimensiuni ce pot conditiona utilizarea Electrolux EMS21400W si putem sa incepem cu suportul rotund al carui dimensiune este de 27 cm in diametru si astfel va poate spune ce dimensiune pot avea vasele ce pot fi asezate in interior. Pentru cantitatea sau dimensiunea alimentelor care vor fi asezate veti avea pe langa partea de suport si capacitatea acestui model de 18.5l.

Citeste si despre Bosch HBA63B251

Chiar daca nu este foarte incapator puteti totusi sa va ajutati foarte mult de faptul ca Electrolux EMS21400W vine pe langa partea de utilizare standard cum ar fi incalzirea mancarii sau pregatirea unor semi-preparate si de gatirea efectiva. Puteti sa va ajutati in primul rand de faptul ca vine cu o putere de 800W iar daca doriti sa utilizati grill-ul acestui cuptor veti avea o putere de 1000W.

Completarea acestor caracteristici se va face sau se poate face prin alte functii sau poate prin faptul ca veti avea disponibile 11 nivele de putere din care sa il alegeti pe cel de care aveti nevoie. Lista functiilor insa vine si cu posibilitatea de a apela la dezghetarea unor produse sau alimente congelate, posibilitatea de setare a timpului doriti iar la finalizarea programului de functionare veti avea o semnalizare acustica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Un model mic in ceea ce priveste spatiul ocupat poate fi cu siguranta cu atat mai benefic cu cat ofera caracteristici foarte avantajoase dar in acelasi timp sa ofere si un raport al pretului si eficientei foarte bun.