Daewoo KOR-6S4DBI

Oricine are nevoie de un cuptor cu microunde. Fie ca inlocuiesti un aparat mai vechi, fie ca te afli la primul, acestea nu reprezinta investitii prea mari, nu ocupa mult loc si isi gasesc rapid utilitatea. Bineinteles, exista o varietate de modele pe piata, asa ca de fiecare data poti sa optezi pentru un produs premium sau pentru unul mai ieftin. Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S4DBI este un produs de calitate ridicata, poate nu chiar premium, dar suficient de bun pentru a convinge.(cea mai buna oferta AICI)

Despre Daewoo KOR-6S4DBI

In primul rand, Daewoo este o firma respectabila. Este adevarat ca sunt mai cunoscuti la noi pentru masinile pe care le fabricau in tara, dar in acelasi timp, au o productie impresionanta de electronice si electrocasnice, asa ca merita un pic de atentie.

Ca design, cuptorul e clasic, dar arata bine. Are exteriorul la culoarea inoxului iar in interior e bine compartimentat (lucru care la vom reveni in cele ce urmeaza). Are si un panou de control care nu este complicat si care iti ofera si instructiuni din abundenta, dar si un mini afisaj LED pentru cea si timer. Asadar, design clasic, dar care reuseste sa treaca un pic peste banalitate.

Despre Daewoo KOR-6S4DBI

Volum decent si posibilitatea de a gati doua lucruri deodata

Citeste si despre Electrolux ESI5540LOX

Daewoo KOR-6S4DBI are un volum de 20 l, ceea ce este destul de mult. Daca putem spune asa, este un cuptor pentru intreaga familie, in care poti incalzi mancare pentru mai multa lume in acelasi timp. In acelasi timp, ocupa si un pic mai mult spatiu, dar nici pe departe atat de mult pentru a nu-si gasi locul in bucatarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un foarte mare avantaj este posibilitatea de a incalzi pe noua nivele in acelasi timp. Asa ca datorita lui Daewoo KOR-6S4DBI poti face mai multe sandwish-uri, poti incalzi mai multe farfurii sau cani si poti dezgheta si mai multe alimente.

Ca numar de programe, Daewoo KOR-6S4DBI sta ok, avand cinci. Asadar, il poti utiliza in moduri destul de diverse, iar faptul ca are si 11 trepte de putere nu face decat sa ii aduca un nivel mai ridicat de functionalitate. Poti gati mai repede sau mai incet, la o temperatura mare sau la una mai potrivita si asta e foarte bine.

Citeste si despre Daewoo KOR 6S20K

Iar daca iti faci griji cu privire la curatarea aparatului, nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare. Acesta are un sistem automat care face treaba in locul tau. Curatarea se face cu aburi, este eficienta si tu doar va trebui sa stergi usor interiorul cuptorului dupa ce se curata.

Toate acestea ar putea indica un aparat mai scump, dar Daewoo KOR-6S4DBI nu este asa. De fapt, are un pret foarte bun pentru un model destul de mare. In mod cert ar fi o alegere ok pentru toti romanii, nefiind un aparat care te pune sa faci sacrificii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Daewoo KOR-6S4DBI este un cuptor cu microunde pe care il recomandam. Este bun si daca stai singur si daca ai o familie mai numeroasa. In plus, vine exact cu functiile de care este nevoie, totul la un pret foarte acceptabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply