Kenwood Multipro Compact FPM250

Pentru a putea gati rapid si eficient este nevoie, fara dar sau poate, de un robot de bucatarie multifunctional dar care nici sa nu ocupe foarte mult spatiu. Astfel, o alegere de incredere consta chiar in investitia robotului de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250 (acum la reducere de pret). Acest model, ce se afla totodata in topul preferintelor utilizatorilor, se bucura de un urias succes datorita multifunctionalitatii sale, alaturi de accesibilul pret la care se poate achizitiona.

Kenwood Multipro Compact FPM250

Despre Kenwood Multipro Compact FPM250

Misiunea de a gati este una placuta si relaxanta pentru foarte multe persoane, insa atunci cand e necesara prepararea acesteia intr-un timp scurt, cel mai indicat e sa se opteze la ajutorul robotului de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250. Acesta este mereu pregatit sa indeplineasca cu un succes deplin o serie larga de misiuni importante, cum ar fi tocarea, framantarea sau stoarcerea. Este un dispozitiv electrocasnic atat de usor de utilizat si de intretinut, incat durata sa de viata va fi destul de indelungata, cat sa multumeasca orice utilizator.

Kenwood Multipro Compact FPM250
Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250, 750 W, bol 1.2 l, blender 1.2 l, 2 viteze + Pulse, Argintiu

Un robot multifunctional este mereu apreciat si binevenit in orice bucatarie, indiferent cat de des sau de rar se gateste. Activitatea de preparare a mancarurilor si deserturilor favorite devine mult mai placuta, mai rapida, mai simpla si mai eficienta cu ajutorul robotului de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250.

Scurta prezentare a multifunctionalului robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250

Putandu-se amesteca o serie de cantitati destul de ridicate de compozitii de orice fel, se va economisi un timp util. Acest lucru e datorat de insemnatele capacitati ale robotului. Mai exact, capacitatea bolului e de 1.2 l, iar capacitatea blenderului e de 1.2 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In plus, la pachet cu acest robot de bucatarie, vin si cateva accesorii foarte utile care sunt si foarte usor de intretinut, asta datorita posibilitatii de a fi spalate in masina de spalat vase. Printre acestea se numara acc framantat, disc de feliere, disc pentru maruntire, insa si tel. Asadar, se vor pregati rapid si eficient tot felul de deserturi si mancaruri preferate, pe placul tuturor.

Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250: partenerul de incredere din orice bucatarie

Acest model de robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250 impresioneaza placut si prin puterea sa de 750 W, alaturi de cele doua trepte de viteza plus puls. Tinandu-se cont de faptul ca acesta beneficiaza si de un numar ridicat de 22 de functii diferite, cu atat mai mult este mai practic si mai eficient pentru oricine gateste.

Nu doar cei care gatesc zilnic sau in cantitati foarte mari au nevoie de un astfel de robot de bucatarie, ci si cei care au timpul destul de limitat si nu isi doresc sa petreaca prea mult timp in bucatarie gatind.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Asadar, robotul de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250, ce beneficiaza si de un design deosebit de atractiv si de elegant, este ideal familiilor in cadrul carora bucatele si mancarurile alese sunt la ordinea zilei. Intr-un timp relativ scurt se prepara deserturi si mancaruri pe toate gusturile, fara a se depune prea mult efort fizic. Asadar, investitia intr-un electrocasnic de acest fel nu este un moft, ci o necesitate in ziua de azi, luand in considerare stilul de viata alert pe care il avem cu totii.