Kenwood FPP230-True

Un robot de bucatarie de calitate pe care te poti baza oricand este cea mai buna investitie in ziua de azi, luand in considerare alertul stil de viata pe care il avem cu totii, insa si nevoia de a gati diverse preparate sau mancaruri delicioase intr-un timp scurt. Robotul de bucatarie Kenwood FPP230-True (vezi pretul redus) este de mare ajutor celor ocupati care nici nu dispun de foarte mult spatiu in propria lor bucatarie.

Kenwood FPP230

Despre Kenwood FPP230

Una din majorele probleme ale oamenilor din ziua de azi sunt cauzate de lipsa timpului. Pentru a gati este nevoie de timp, astfel ca pentru a pregati intr-un timp mult mai scurt retetele mult iubite, se apeleaza cu incredere la ajutorul robotului de bucatarie Kenwood FPP230-True.

Philips 32PFS5501/12
Televizor LED Smart Android Philips, 80 cm, 32PFS5501/12, Full HD

Acest model, spre deosebire de multe altele, are un design elegant si totusi nu ocupa foarte mult spatiu, intocmai pentru ca are mici dimensiuni si totodata este rapid si eficient, intotdeauna la indemana celui care isi doreste sa gateasca. Fiind usor de utilizat, este indragit de persoanele de toate varstele. Chiar si vartnicii, care de obicei nu se prea descurca cu noile tehnologii, reusesc sa se inteleaga foarte bine cu acest model de robot de bucatarie.

Kenwood FPP230

Atuurile robotului de bucatarie Kenwood FPP230-True

Sunt extrem de numeroase motivele pentru care robotul de bucatarie Kenwood FPP230-True se afla in topul celor mai apreciate astfel de electrocasnice de pe piata. Un prim si important atu al acestuia este reprezentat de faptul ca beneficiaza de un excelent raport calitate – pret. Cu toate ca nu e ultimul model aparut si nici cel mai modern, beneficiaza de functiile esentiale de care orice persoana care gateste are nevoie, astfel incat sa ajunga intr-un timp mai scurt la rezultatul mult dorit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dat fiind faptul ca are si un design interesant si deosebit de atractiv, cu atat mai mult atrage privirile celor din jur. In plus, este un dispozitiv electrocasnici de mici dimensiuni are care si o putere mare. Astfel, nu e de mirare ca se afla in topul preferintelor utilizatorilor de pretutindeni.

Robot de bucatarie Kenwood FPP230-True: ideal pentru bucatariile mici si oamenii ocupati

Ca si caracteristici generale ale robotului de bucatarie Kenwood FPP230-True, important de mentionat sunt puterea sa de 750 W, alaturi de prezenta celor 2 trept de viteza, plus puls. Un alt avantaj al acestui electrocasnic consta si in faptul ca are un bol si un blender cu capacitati destul de insemnate in care se pot prepara cantitati mari de diverse compozitii atat pentru deserturi, cat si pentru alte feluri de mancare. Atat bolul, cat si blenderul au capacitati de 1.2 l.

La pachet, acest robot de bucatarie Kenwood FPP230-True vine si cu o serie de accesorii deosebit de utile ce pot fi intretinute cu ajutorul masinii de spalat vase. Astfel, se scuteste timp, insa si depunerea de efort fizic. Printre aceste accesorii de numara disc de emulsionare, disc de feliere, disc de maruntire si storcator pentru citrice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Asadar, avand mici dimensiuni, mai exact 190 x 320 x 190 mm (W x D x H) si totodata beneficiind de o putere mare, robotul de bucatarie Kenwood FPP230-True este ideal pentru orice familie in care se gateste cel putin o data pe saptamana, intocmai pentru ca este mereu acolo pentru a-l ajuta pe cel care prepara mancarea pentru intreaga familie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply