Electrolux EKC61960OX

Timpul petrecut in bucatarie este direct proportional cu nivelul de cunostinte in ale bucatariei dar in acelasi timp si cu partea de utilare a acesteia si cu nivelul de incredere pe care il avem in electrocasnicele din bucatarie. Trecerea de la o bucatarie clasica si de la una mai putin eficeinta la una eficienta poate sa tina poate si de schimbarea aragazului cel vechi si depasit cu un model Electrolux EKC61960OX.(oferta de AZI aici)

Electrolux EKC61960OX

Despre Electrolux EKC61960OX

Denumirea acestui model poate fi importanta cand vorbim despre alegerea unor modele potrivite insa cu atat mai mult conteaza caracteristicile pe care le are Electrolux EKC61960OX si daca acestea ofera acel raport de pret/ eficienta sau eficacitate de care fiecare dintre noi are nevoie.

Plecand de la pret putem observa ca este unul usor mai ridicat decat al altor modele insa cu siguranta un aragaz precum acest model nu este unul complet clasic sau nu este un model precum sunt poate cele din copilaria voastra.

Despre Electrolux EKC61960OX

Electrolux EKC61960OX nu doar un aragaz

Citeste si despre Bosch SMS45GI01E

Indiferent daca vorbim despre Electrolux EKC61960OX sau despre un alt model poate conta in partea de utilare a bucatariei si spatiul de care dispuneti iar asta pentru ca nu toata lumea are o bucatarie cu o suprafata foarte mare. Dimensiunea exacta a acestui model este de 85.8 cm in partea de inaltime, 60 cm pentru latime si pentru adancime iar daca aspectul poate conta este importanta si prezenta inoxului si a nuantei acestuia.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Analizand totusi utilizarea si functionarea acestui aragaz putem sa incepem de la partea de plita a acestuia si mai exact la faptul ca veti avea disponibile o plita cu o functionare electrica. In acest fel veti avea posibilitatea de a gati mai repede si mai eficient dar si mai bine pentru ca o zona de gati incalzita uniform inseamna si alimente gatite mai bine si mai savuroase.

Veti putea sa alegeti in activitatea voastra culinara una dintre cele doua zona de gatit mici si care au o putere de pana la 1.2 kW fiecare sau daca este vorba despre vase mai mari veti avea doua zone de gatit normale cu o putere de pana la 1.7kW.

Citeste si despre Arctic AGM6611DTTL

Tot ca si partea de plita si cuptorul este tot unul cu o functionare electrica iar asta va poate arata si cat de usoara este pozitionarea spre deosebire de modelele cu o functionare pe gaz. Revenind la partea de functionare electrica putem incepe cu faptul ca pentru cuptor asta inseamna prezenta a numeroase functii si prima poate fi grill-ul pe care sa il utilizati.

Pe langa grill veti avea si incalzirea inferioara dar si cea superioara, convectia de aer fierbinte sau iluminarea interioara pentru a supraveghea ceea ce se pregateste. Daca vreti sa setati timpul trecut intr-o reteta veti avea si un timer insa intreaga functionare se va face cu un consum de energie care pozitioneaza Electrolux EKC61960OX in clasa de eficienta A.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pentru unele persoane marea grija este aceea privind curatarea si intretinerea unui astfel de model Electrolux EKC61960OX dupa utilizare insa pentru cuptor veti avea si o functie de autocuratare catalitica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply