Whirlpool ACMT 6332/IX

Diferenta dintre un aragaz obisnuit, adica un model clasic, care doar prepara si incalzeste alimentele este data de functii. Functiile inovative sunt cele care aduc plus valoare dispozitivelor. Astfel, printre cele mai moderne tipuri de aragazuri de pe piata se numara si modelul mix Whirlpool ACMT 6332/IX, un produs bazat pe inovativa tehnologie „Al saselea simt”. (oferta de AZI aici)

Despre Whirlpool ACMT 6332/IX

Astfel, acest model vine cu dimensiuni perfecte de 85 x 60 x 60 cm, reusind sa se inscrie in tipare. Nu ocupa mult, insa reuseste sa-si faca treaba bine. Carcasa care imbraca acest aragaz este si ea moderne, fiind de culoare gri inox.

Si iata mai exact ce propune acest produs.

Despre Whirlpool ACMT 6332/IX

Aragaz mixt Whirlpool ACMT 6332/IX cu al saselea simt

Citeste si despre Whirlpool ACWT 5G311/WH

Daca producatorul de renume Whirlpool suprinde prin tehnologia al saselea simt in cazul masinilor de spalat rufe, inchipuiti-va ce poate face in cazul unui aragaz. Iar modelul pe care vi-l prezentam este unul care stie sa se remarce. In primul rand, vorbim de un aragaz mixt, care imbina armonios alimentarea electrica si cea pe baza de gaz.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cele doua tipuri de alimentare mentionate denota pe de-o parte rapiditate (in cazul celei electrice), iar pe de alta parte economisire (in cazul celei pe gaz). In orice caz, indiferent daca este vorba de coacere, prajire, fierbere sau incalzire, modelul de aragaz mixt Whirlpool ACMT 6332/IX isi face treaba bine. Acesta include 4 arzatoate bune, care imediat ce sunt aprinse, sunt inconjurate rapid de flacara.

Aragazul este usor de folosit, fiind genul de produs intuitiv. El include modul de coacere asistata, care reuseste sa stabileasca nivelul de flacara pentru orice tip de gatire. Vorbim, asadar, de un tip de flacara specifici pentru gatirea la foc mediu, pentru gatirea de ti sote, rumenire, grill, fierbere sau gatirea la aburi. Aceasta din urma este indicata si aleasa de catre cei care prefera un stil de viata sanatos sau care sunt nevoiti sa scape de kilogramele in plus.

Citeste si despre Tefal Double Force DO824H38

Functia de autocuratare din interiorul cuptorului este un mare plus. Ea nu este intalnita in cazul oricarui model asa ca este firesc ca pretul aragazului prezentat sa fie ceva mai mare. Astfel, sa va explicam mai bine cum functioneaza. Cuptorul acestui aragaz are si el o capacitate buna de 59 de L. El permite introducerea unor vase mai mari, asa cum sunt unele cratite sau tavi. Asa ca utilizatorii nu au de ce sa-si faca griji.

Functia SmartClean este cea care elibereaza un ciclu de abur dedicat, prin care sa fie eliminate din interiorul cuptorului depunerile de tot felul: grasimea rezultatata in urma procesului de preparare a mancarurilor, detergent, arsuri. Ciclul de curatare dureaza pana la 20 de minute si este eficient doar atunci cand este atinsa o temperatura ridicata de 100 de grade Celsius.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Produsul include si timer si are rolul de a anunta utilizatorul cand sunt gata preparatele. Pretul acestui model este mai mare decat restul tipurilor de aragazuri de pe piata, insa este firesc sa fie asa, avand in vedere toate atributele pe care le-am trecut in vedere anterior, in acest material.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply