Star-Light FCF90BCWSS

In secolul 21, gatitul este o adevarata provocare. Si nu, nu pentru ca s-ar fi schimbat ceva, ci pentru ca pur si simplu tinerii nu mai gasesc timpul necesar pentru a face asta. Ei se lasa prinsi in toate problemele si grijile cotidiene si uita de aceasta activitate care se dovedeste o alegere sanatoasa. Insa, pentru cei care aleg sa desfasoare cu spor aceasta activate, avem o recomandare buna de aragaz. Este voprba de modelul Star-Light FCF90BCWSS, un aragaz cu alimentare pe baza de gaz. (ACUM la reducere)

Star-Light FCF90BCWSS

Despre Star-Light FCF90BCWSS

Drept urmare, daca ar fi sa rezumam, punem spune cu succes ca acest aragaz da dovada de dotari basic, ideale pentru bucatariile normale. Totodata, il putem clasifica drept economic. Este mai economic decat cele a caror alimentare este electrica. Pentru ca da, pretul la gaz este de regula mai mic.

LG 43LJ624V
Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43LJ624V, Full HD

Mergand mai departe, acest model are si un desing bun, clasic. Culoarea este cea a inoxului, in timp ce dimensiunile sunt de 85 x 90 x 60 cm. Asadar, vorbim de dimensiuni bune. Totodata, trebuie sa precizam inca de la incep faptul ca acest aragaz este special, deoarece el are in dotare 5 arzatoare in loc de 4. Iar dintre acestea, unul este deosebit de eficient deoarece este de tipul Wok. Ce inseamna acest lucru, o sa va explicam in descrierea de mai jos.

Despre Star-Light FCF90BCWSS

Aragazul Star-Light FCF90BCWSS – un model eficient, pentru bucatarii care isi doresc sa fie eficienti

Citeste si despre LG MH6042D

Alimentarea pe baza de gaz a produsului nu se face la voia intamplarii, ci aceasta beneficiaza de siguranta permanenta. Si nu, siguranta nu este pe jumatate, ci este deplina. In felul asta, aragazul permite folosirea in bune conditii atat a plitei, cat si a cuptorului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Totodata, el are in dotare cateva accerosorii menite sa faca viata utilizatorului mai usoara. Printre acestea se numara grillul, ideal pentru legume si carne si rotisorului. De indatata ce le vedeti, parca si simtiti gustul apetisant de pui rumenit in cuptor.

Aragazul Star-Light FCF90BCWSS inseamna si timer. Astfel, adugati ingredientele necesare, puneti mancarea la cuptor, apoi setati timerul, conform retetei. In felul acesta, reteta nu se va arde si nici nu va mai exista riscul sa uitati de ea. Va iesi rumenita si apetisanta, asa cum va place. De asemenea, cuptorul are si el in dotare sistem de iluminare, ceea ce inseamna un mare plus pentru utilizator. In felul acesta, el va reusi sa vada cand si daca sunt gata alimentele pe care le-a adaugat in cuptor.

Citeste si despre Bosch PUE611FB1E

Aprinderea aragazului este electrica. Aceasta usureaza considerabil activitatea celui care il foloseste. Fara batai de cap precum chibriturile sau aprinderea pe baza de bricheta ce trebuie mereu incarcata. Si daca tot suntem la capitolul dotari, trebuie sa precizam faptul ca acest model nu vine singur, ci are o plita inteligenta.

Ea detine butonul Wok, care reprezinta un arzator foarte bun si eficient. Acest inconjoara ochiul aragazului imediat, astfel incat alimentele sa fie bine incalzite, preparate sau fierte. Gratarul de deasupra fontei confera sustinere vaselor, fiind confectionat din fonta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model este direct proportional cu ceea ce ofera el. Este un pret bun, pentru un aragaz cu dotarii medii spre superioare.