Kenwood Kmix KMX750BK negru

Foarte multe persoane declara faptul ca atunci cand gatesc se relaxeaza, insa dat fiind faptul ca aceasta misiune este necesara in a fi realizata aproape zilnic, activitatea nu mai devine una placuta, ci un stresanta. Acest lucru e cauzat de faptul ca timpul depus prepararii mancarii este prea lung. Astfel, familii intregi, insa si bucatari, au optat cu incredere la ajutorul oferit de robotul de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK (doar aici pretul in promotie). Prin intermediul acestuia se gateste mai rapid si totodata se ajunge la rezultatul mult dorit.

Kenwood Kmix KMX750BK

Despre Kenwood Kmix KMX750BK

Atunci cand e vorba de o familie numeroasa, ori atunci cand se anunta musafiri in vizita, trebuie sa se gateasca si in cantitati usor mai ridicate. Astfel, pentru a se scuti timp pretios si totodata pentru ca rezultatul final sa fie unul pe masura asteptarilor, se apeleaza la spirjinul oferit de robotul de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK.

Kenwood Kmix KMX750BK
Robot de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK, 1000W, 6 viteze, bol otel inoxidabil 5L, accesoriu aluat, tel, capac anti-stropire, Negru

Acesta se pare ca isi are locul in momentul de fata in nenumarate bucatarii. Acest lucru e datorat de excelenta sa functionalitate, insa si de accesibilitatea pretulu la care poate fi achizitionat de pe piata.

Avantajele achizitionarii robotului de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK

A investi intr-un robot de bucatarie nu este un moft, ci o necesitate, mai ales atunci cand la mijloc se afla o familie. Pentru a se pregati cele mai delicioase mancaruri si deserturi intr-un timp scurt, se apeleaza la ajutorul oferit de acest dispozitiv electrocasnic de ultima generatie.

Acest model impresioneaza placu prin puterea sa de 1000 W, insa si prin prezenta a celor 6 trepte de viteza, cu ajutorul carora se pot prepara nenumarate feluri de mancare si deserturi intr-un timp redus. Avand si un bol cu o capacitate de 5 l, capacitati insemnate de compozitii de orice fel se pot pregati intr-un timp extrem de scurt. Astfel, cand e vorba de prepararea mancarii pentru o familie numeroasa sau pentru musafiri, ajutorul robotului de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK este intotdeauna bine-venit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Kenwood Kmix KMX750BK: descoperirea artei de a gati mai rapid

La pachet cu acesta vin si 20 de accesorii deosebit de utile pentru orice persoana care gateste, indiferent ca e vorba de mancaruri sau de deserturi de orice fel.

Cu toate acestea, are dimensiuni medii, astfel ca nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie. Mai precis, robotul de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK masoara 35.5 x 38.5 x 24 cm si totodata cantareste 10.9 kg. Fiind confectionat din inox de inalta calitate, designul sau va fi imaculat pentru o indelungata perioada de timp, chiar si dupa lungi utilizari. Combinatia dintre inox si negru denota eleganta si bun gust, astfel ca orice bucatarie va arata si mai bine depozitand acest electrocasnic.

Concluzii

Acestea fiind spuse, robotul de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK este o investitie de incredere pe care se bazeaza nu doar familiile, ci si bucatarii profesionisti, intcmai pentru a prepara retele si deserturi delicioase intr-un timp scurt si fara a fi nevoiti sa depuna prea mult efort fizic. In plus, acest model beneficiaza si de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata, ceea ce il claseaza in topul preferintelor utilizatorilor de pretutindeni.

1 Comment
  1. Bună
    În review scrieți: ”La pachet cu acesta vin si 20 de accesorii deosebit de utile pentru orice persoana care gateste, indiferent ca e vorba de mancaruri sau de deserturi de orice fel”.
    Despre ce accesorii este vorba, că nu găsesc nici pe EMag lămuriri? Și de unde aș putea să achiziționez accesoriile suplimentare?
    Aștept cu nerăbdare lămuriri.
    Mulțumesc frumos.

Leave a reply