HP Omen 15-ce011nq

Daca vreti sa achizitionati un laptop gaming performant pentru copilul dumneavoastra, atunci trebuie sa va ganditi la cateva aspecte. In primul rand, cat de serioase sunt performantele sale, si in al doilea rand, ce design are un astfel de produs. Un model bun care merita achizitionat este laptop-ul Gaming HP Omen 15-ce011nq (vezi AICI noul pret) cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ.

HP Omen 15-ce011nq

Despre HP Omen 15-ce011nq

O prima precizare este referitoare la greutatea pe care o include acest model, aceasta fiind de 2.56 kg. In ceea ce priveste marimea sa, trebuie spus faptul ca este destul de potrivita, dimensiunile (W x H x D) fiind de 388.5 x 24.8 x 275.5 mm. Culoarea sa neagra il face usor de asimilat oricarui context sau eveniment.

Atunci cand achizitionati un laptop, conteaza destul de mult producatorul procesorului. Astfel ca, modelul de fata are un producator bun, acesta fiind Intel®. Tipul procesorului acestuia este i7. Trebuie acordata atentie si modelului procesorului, acesta fiind 7700HQ. Arhitectura Kaby Lake este si ea printre caracteristicile datorita carora merita sa achizitionati un astfel de model. In egala masura, cele 4 nuclee vor conferi o functionare mai buna laptop-ului.

HP Omen 15-ce011nq

Precizari despre partea tehnica a laptop-ului Gaming HP Omen 15-ce011nq cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ

Datorita celor 4 nuclee, frecventa nominala va fi destul de buna, mai exact, de 2600 MHz. In plus, frecventa Turbo Boost trebuie spus ca este de 3800 MHz. Privitor la tehnologia procesorului, trebuie spus faptul ca este de 14 nm. Acest model este echipat cu un cache a carui marime este de 6144 KB. Procesorul grafic integrat pus la dispozitie este de tip Intel® HD Graphics 630.

Nu se va pune la indoiala calitatea de care dispun imaginile, avand in vedere rezolutia unui astfel de model de 1920 x 1080 pixeli. Avand un afisaj de tip Full HD, orice imagine se va vedea mai bine. Tehnologia din spatele display-ului este de tip IPS, aceasta fiind buna. Finisajul display-ului este Anti-Glare, prin urmare, reflexiile de lumina din ecran vor fi reduse.

Laptop-ul Gaming HP Omen 15-ce011nq cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ are un display cu o diagonala de 15.6 inch. Capacitatea disponibila a memoriei este de 8 GB. Tipul memoriei este de tip DDR4, ceea ce poate fi considerat un avantaj. Numarul sloturilor este 1, acelasi numar fiind si pentru cele ocupate. Prin urmare, frecventa memoriei va fi si ea de 2400 MHz. Hard disk-ul va stocare destul de usor informatiile, tipul sau fiind SSD. Capacitatea stocarii pe care o ofera hard disk-ul este de 256 GB.

Pentru a vedea cat de potrivit este un laptop pentru gaming trebuie sa aveti in vedere si tipul placii video, cea pe care o are acesta fiind tocmai buna, intrucat este dedicata. De asemenea, producatorul chipset video al placii video din componenta acestui model este nVidia. In plus, acest model face parte dintr-o serie buna, acesta fiind GeForce. La aceasta serie se regaseste si modelul placii video GTX 1050 Ti, acesta garantand performante.

HP Omen 15-ce011nq cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ – o alegere potrivita pentru experiente de neuitat

Laptopul Gaming HP Omen dispune are o memorie video cu o capacitate de 4096 MB, fiind potrivita pentru jocuri. Memoria placii video este ceva mai noua fata de alte modele, aceasta fiind de tip GDDR5. Atunci cand veti avea nevoie veti putea utiliza si camera WEB, aceasta fiind de tip HD.

In ceea ce priveste sunetul, trebuie mentionat faptul ca are la baza tehnologia audio HP Audio Boost. Calitatea sunetului emis se va datora si producatorului difuzoarelor, acesta fiind Bang & Olufsen. Avand difuzoarele si microfonul integrate, acest model va fi mai usor de utilizat.

Puteti conecta si alte dispozitive la acest laptop prin intermediul porturilor: HDMI (1 port), Audio In (1 port), RJ-45 (1 port). Mai prezinta un port de tip USB 3.1 type C si 3 porturi USB 3.1. De mare utilitate este si cititorul de carduri este de tip SD. De asemenea, placa de retea este una performanta fiind de tip 10/100/1000. Veti avea asigurata o conexiune buna la internet datorita wireless-ului este de tipul 802.11 ac 2 x 2. Si alte tipuri de transferuri mai puteti realiza datorita versiunii Bluetooth-ului 4.2.

Tastatura este un accesoriu important, despre care trebuie spus faptul ca o include si pe cea de tip numeric, dar si internationala. In plus aceasta este si iluminata. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca bateria acestuia are o autonomie de 12.5 h. Are si un sistem de operare incorporat, acesta fiind Free DOS. Nu trebuie uitat nici pretul de achizitie al laptop-ului Gaming HP Omen 15-ce011nq cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ, despre care trebuie spus ca este ceva mai ridicat, insa merita sa il achizitionati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply