Hansa FCCR58088

Noua ne place un stil original, creativ si indraznet. Totodata, ne plac persoanele care stiu sa experimenteze, cele care nu se dau in laturi de la a incerca lucruri noi, de la a se diferentia de restul maselor. Astfel, nu este deloc de mirare faptul ca ne place aragazul Hansa FCCR58088, un dispozitiv de culoarea rosie, care se face imediat remarcat in orice bucatarie. (vezi oferta de AZI)

Hansa FCCR58088

Despre Hansa FCCR58088

Desi culoarea este un pic neobisnuita in cazul acestui model, dimensiunile sunt potrivite. Astfel, vorbim de un produs capabil de se integra in spatiile medii si largi. Iar daca totusi aveti indoieli in ceea ce priveste asortarea sa, va sfatuim sa renuntati la aceste ganduri negru.

Un mobilier de culoarea inchisa precum cel in nuante elegante de negru, gri inox, maro sau verde inchis permite o usoare asortare cu aragazul din dotare. Ori daca vreti ceva care sa contrasteze, incercati sa decorati bucataria in alb sau verde oliv, o nuanta tare placuta si la moda.

Despre Hansa FCCR58088

Aragaz Hansa FCCR58088 – un model provocator si din punct de vedere al atributelor

Citeste si despre Albastros MR601a

Trebuie sa vorbim de partea de sus a acestui aragaz, respectiv plita eleganta. Aceasta vine cu 4 arzatoare care inconjoara imediat vasul cu alimente, avand rolul de a genera o temperatura uniforma, excelenta pentru a prepara orice fel de alimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

De fapt, aragazul tocmai asta face: prajeste, incalzeste si fierbe alimente, fara niciun fel de probleme. Practic, el sustine un stil de viata sanatos, care incurajeaza gatitul. Aceasta practica trebuie incurajata mai ales in cazul tinerilor care par sa se fi indepartat tot mai mult de acest obicei.

Cuptorul Hansa FCCR58088 vine cu o multime de atribute moderne si interesante care sustin activitatea de a gati. Amintim in acest caz timerul care ajuta setarea timpului necesar pentru prepararea oricarui aliment. Asa ca indiferent ca este vorba de cartofi la cuptor sau de o prajitura mai sofisticata, timerul nu va mai permite sa ardeti alimentele. Dimensiunile produsului sunt si ele bine stabilite, fiind vorba de 85 cm x 50 cm x 60 cm. Si daca tot am revenit la aspect, trebuie sa mentionam faptul ca nu lipseste nici sertarul inferitor destinat depozitarii vaselor. Poate fi vorba de oale sau tavi, adica genul acela de vase care ocupa mult in bucatarie.

Citeste si despre Heinner HWM-6010VA++

Ba mai mult, folosind sistemul de iluminare al cuptorului, care se afla si el la doar un buton distanta, puteti verifica stadiul alimentelor, fara a fi nevoiti sa mai deschideti usa cuptorului. Si apropo de acest lucru, atat cuptorul, cat si plita electrica beneficiaza de sistem de siguranta. Acest lucru inseamna ca in cazul intreruperii alimentarii, nimic rau nu se va intampla cu aragazul.

Dispozitivul nostru de culoare rosie vine cu mai multe tipuri de incalziri: incalzire inferioara, superioara, convectie cu aer fierbinte. Acestea fac ca alimentele sa fie bine patrunse si rumenite, fara a risca aparitia acelui gust neplacut de necopt.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model este ceva mai piperat, insa acest detaliu nu ar trebui sa surprinda in vreun fel utilizatorul. Este un pret obisnuit in cazul unor asemenea modele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply