Bosch MUM58720

Un produs electrocasnic de incredere si totodata de mare folos este chiar robotul de bucatarie Bosch MUM58720 (vezi noua oferta de pret). Din ce motiv iese in evidenta acest model si nu altul? Ei bine, cu toate ca in momentul de fata sunt foarte multe modele de produse electrocasnice de acest fel, acesta se remarca prin excelentul raport calitate – pret pe care il prezinta.

Bosch MUM58720

Despre Bosch MUM58720

fara dar si poate, un robot de bucatarie Bosch MUM58720 este achizitia de care oricine se va bucura din plin. Orice familie si orica bucatarie complet utilata merita sa beneficieze si un dispozitiv electrocasnic de acest fel. Acest produs multifunctional s-a bucurat in anul anterior de un grad de vazari exceptional de ridicat. Se pare ca specificatiile si caracteristicile acestuia au reusit sa impresioneze un numar ridicat de utilizatori dornici sa apeleze la ajutorul unui robot de bucatarie de prima clasa.

Fara nicio indoiala, acest robot de bucatarie Bosch MUM58720 a reusit sa impresioneze placut nu doar prin aspectul sau atractiv, ori prin pretul accesibil, ci si prin caracteristicile pe care le prezinta.

Bosch MUM58720

Principalele avantaje ale robotului de bucatarie de bucatarie Bosch MUM58720

Pentru inceput, motorul este cel care a atras in mod deosebit atentia utilizatorilor, pana si a celor mai pretentiosi. Acesta are o putere de 1000 W si prezinta totodata si 7 uimitoare trepte de viteza. Astfel, atunci cand se doreste prepararea unei cantitati mai mari de aluat, robotul de bucatarie Bosch MUM58720 e cea mai buan solutie. Intr-un timp scurt se va ajunge la rezultatul mult dorit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O adevarata noutate este functia de mixare Planetara 3D. Aceasta, dupa cum denota si denumirea, efectueaza miscari de mixare puternice in trei dimensiuni. Mai exact, asta inseamna ca ingredientele   sunt mixate rapid si corespunzator, astfel rezultand si compozitii ce uneori chiar depasesc asteptarile utilizatorilor.

Mai mult decat atat, robotul de bucatarie Bosch MUM58720 beneficiaza si de un bol mare, cu o capacitate de 3,9 litri, ceea ce permite prepararea de pana la 2,7 kg de amestec pentru prajituri, ori de 1,9 kg de aluat. Astfel, intr-un timp scurt se prepara o cantitate insemnata de compozitie pentru diverse delicatese.

Bosch MUM58720: noi experimente culinare cu cel mai practic robot de bucatarie

Acesta este un dispozitiv multifunctional, iar asta a atras intr-adevar atentia utilizatorilor. Robotul de bucatarie Bosch MUM58720 beneficiaza de un set exceptional pentru patiserie alcatuit din carlig pentru framantat, tel pentru amestecat si tel pentru creme, dintr-un dispozitiv pentru feliere si razuire cu trei discuri pentru maruntire, insa si taiere si feliere. Mai mult decat atat, acesta beneficiaza si de un blender de inalta calitate. La pachet bine si o geanta extrem de practica ce asigura buna depozitare a tuturor accesoriilor acestui robot de bucatarie. Astfel, toate intrumentele necesare vor fi in siguranta si la indemana utilizatorului in orice moment.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Referitor insa la caracteristicile tehnice ale acestuia, important de mentionat sunt dimensiunile de 282 x 280 x 271 mm, greutatea de 6.4 kg, lungimea cablului de 1.1 m, insa si posibilitatea dispozitivului electrocasnic de a fi spalat in masina de spalat vase.

Concluzii

Asadar, robotul de bucatarie Bosch MUM58720 este produsul electrocasnic de care orice bucatarie complet utilata are nevoie pentru a indeplini cu succes o serie importanta de activitati precum blenduirea, amestecarea, felierea alimentelor la cea mai inalta calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply