Bosch MUM44R1

Un robot de bucatarie trebuie intr-adevar sa fie perfect functional, insa totodata sa poata fi usor de intretinut, dar si usor de utilizat. Astfel, robotul de bucatarie Bosch MUM44R1 (doar AZI in promotie) pare sa indeplineasca cu succes aceste functii si totodata poate fi achizitionat la un pret extrem de accesibil.

Bosch MUM44R1

Despre Bosch MUM44R1

Celebrul brand Bosch a reusit pana in prezent sa lase o impresie buna pe piata produselor electrocasnice si nu numai, iar acest model se pare ca se afla in topul prefrintelor utilizatorilor. Acest lucru e datorat de faptul ca este foarte usor de intretinut, nu ocupa mult spatiu, isi duce la bu sfarsit misunile, beneficiaza de multe functii utile, detina o gama larga de accesorii optionale, poate fi cumparat la un pret corect si totodata este destul de silentios.

Cu ajutorul robotului de bucatarie Bosch MUM44R1 se pot prepara o varientata larga de bunatati, intr-un timp extrem de scurt, fara ca efortul fizic sa fie necesar.

Bosch MUM44R1

Atuurile robotului de bucatarie Bosch MUM44R1

Fara dar sa poate, celebrul brand Bosch a reusit sa aduca pe piata prin intermediul acestui robot de bucatarie un ajutor sprijin pentru toti cei care gatesc, frecvent sau constant. Un atu deosebit de important al acestuia consta in faptul ca nu ocupa foarte mult spatiu, astfel ca e ideal atat in a fi montat in spatiile reduse, cat si in cele medii sau mari.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dispozitivul are si un design deosebit de special, intocmai pentru ca este caracterizat de culoarea rosie. Aceasta pata de culoare va aduce un plus de stil oricarei bucatarii, indiferent de designul interior pe care il prezinta.

Referitor insa la functionarea acestuia, important este de mentionat faptul ca este foarte usor de utilizat de oricine. Robotul de bucatarie Bosch MUM44R1 are o putere de 500 W si prezinta 4 trepte de viteza, ceea ce e mai mult decat suficient. In plus, acesta beneficiaza si de un sistem de anti-alunecare, insa si de Kitchen Machine. La pachet, impreuna cu toate acestea, vin si o serie de accesorii extrem de practice ce contribuie la prepararea unor mancaruri delicioase. Printre acestea se numara telul, batatorul de spuma si nu cel din urma, acc framantat.

Bosch MUM44R1: cel mai usor de utilizat si de intretinut robot de bucatarie

Avand o capacitate a bolului de 3.9 l, precum si o capacitate de framantare de 2000 g, robotul de bucatarie Bosch MUM44R1 poate prepara chiar s pana la 2 kg de aluat, ceea ce e cu adevarat de apreciat. Astfel, intr-un timp scurt, si fara a se depuna prea mult efort fizic, se prepara cantitati insemnate de compozitie de tot felul.

Cu toate acestea, rezultatele cu adevarat perfecte rezulta datorita functiei MultiMotion Drive ce prezinta un sistem dinamic de mixare de tip 3D. Astfel vor rezulta compozitii perfecte, asa cum si le doreste fiecare bucatar amator sau pofesionist.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Acestea fiind spuse, acest robot de bucatarie nu doar ca este perfect functional, ci datorita faptului ca e alcatuit din materiale de inalta calitate, va avea si o lunga durata de viata. Robotul de bucatarie Bosch MUM44R1 este si foarte usor de intretinut, intocmai pentru ca accesoriile sale pot fi spalate chiar in masina de spalat vase. Astfel, se scuteste timp, dar si efort fizic, toate acestea, pentru un pret cat se poate de accesibil si de corect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply