Beko FSGT52110DWO

In vederea alegerii unui aragaz lucrurile nu sunt asa de simple, chiar daca par. Asta pentru ca, trebuie sa acordati atentie unui astfel de aparat electrocasnic si functiilor sale. Astfel, daca va doriti ca acest sa incorporeze mai multe componenete electrice, precum modalitatea de aprindere, dar si grill, rotisor si tehnologie moderna, ar fi necesar sa ava indreptati spre un model din gama Beko. Si pentru a ava oferi un model exact, va recomandam aragazul Beko FSGT52110DWO.(oferta de AZI aici)

Despre Beko FSGT52110DWO

In ceea ce priveste design-ul, trebuie spus ca este un model de culoare alba, dar acest lucru nu trebuie sa va sperie. Dimpotriva. Se va asorta usor in bucatarie, daca tineti la acest aspect si se va curata destul de usor.

Mai ales, daca luam in considerare gama diversa de detergenti de pe piata. In ceea ce priveste sptiul, trebuie spus ca isi va gsi destul de usor un loc, avand in vedere dimensiunile (IxLxA cm) sale de 85 x 50 x 60. In plus, are si o greutate de 42.8 kg.

Despre Beko FSGT52110DWO

Informatii utile despre trasaturile de care beneficiaza aragazul Beko FSGT52110DWO

Citeste si despre Hansa AMG20E70GVH

In primul rand, despre acest aragaz trebuie mentionat faptul ca are o plita care se alimenteaza pe baza de gaz. De asemenea, este un model care prezinta 4 arzatoare, ceea ce inseamna ca veti putea prepara cat mai multe macaruri, dar si cat mai diverse. Aprinderea celor 4 arzatoare este electrica, ceea ce este un mare plus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acestui aragaz nu ii lipseste siguranta, fiind un model care va oferi protectie din acest punct de vedere. Astfel, aceasta siguranta va actiona in vederea opririi alimentarii cu gaz, daca aceasta s-a intrerupt intamplator.

De asemenea, cele 2 arzatoare normale sunt utile pentru a pregati orice tip de mancare. Are un arzator mic pentru a pregati cafeaua sau ceaiuri, dar si un arzator mare pentru supe sau late mancaruri care necesita fierbere indelungata. Despre aezatoare mai trebuie spus ca dispun de tehnologia HIGH-EFFICIENCY™ GAS BURNER. Aceasta are rolul de a fi cu pana la 25% mai eficiente.

Citeste si despre Sharp R220S

De asemenea, dispune si de tehnologie moderna, CLEAN ZONE™. Astfel, geamul interior al acestui aragz este unul care se va curata usor datorita acestei tehnologii. Mai exact, este prevazut si cu un strat special creat pentru a facilita curatarea, fara a utiliza si alte solutii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, trebuie spus faptul ca aragazul Beko FSGT52110DWO este unul modern si gata sa pregateasca cele mai delicioase mese. Aceasta dispeunde grill si se curata usor, fapt datorat tehnologiei de ultima generatie. Nu are un prea ridicat, tocmai de aceea, este necesa sa il aveti in bucatarie pentru a va bucura de mese delicioase si copioase.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply