Zanussi ZCG210T1WA

Achizitonarea unui aragaz presupune ceva informare inainte, avand in vedere faptul ca in magazine sunt destul de multe modele si acest luru va ingreuna destul de mult decizia. Tocmai de aceea, pentru a sti exact ce fel de model alegeti, trebuie sa va ganditi cati membrii sunteti in familie si daca se gateste mult sau nu. Astfel, pentru o familie, ar fi unecesar un model cu mai multe arzatoare.(oferta de AZI aici)

Zanussi ZCG210T1WA

Despre Zanussi ZCG210T1WA

De asemenea, daca va doriti sa preparati pizza sau alte mancaruri, trebuie sa va ganditi la un model care sa includa si un cuptor cu astfel de functii speciale. Luand in calcul cele mentionate, noi va recomandam un mastfel de model, fiind vorba despre .ragazul Zanussi ZCG210T1WA

Zanussi ZCG210T1WA
Aragaz Zanussi ZCG210T1WA, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita, 50 cm, Alb

Capacul acestui aragaz este de culoare alaba, insa, se va curata destul de usor, ceea ce reprezinta un avantaj avand in vedere faptul ca ofertele la detergenti sunt destul de multe. Are dimensiunile (l x L x A) de 85 x 50 x 50, acestea fiind tocmai bune pentru orice bucatarie, avand in vedere ca este un model standard.

Despre Zanussi ZCG210T1WA

Aragazul Zanussi ZCG210T1WA – despre partea tehnica a acestuia

Citeste si despre Hotpoint HFO3T222WG

Plita acestui aragaz este alimentata pe gaz. De asemenea, include 4 arzatoare, acestea fiind utile familiilor unde se gateste mult. Un aspect demn de luat in calcul este faptul ca are o aprindere electrica a arzatoarelor, fiind destul de usor de utilizat. In plus, include si siguranta, ceea ce este destul de bine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acest model are un arzator mare unde veti putea gati alimente care necesita mai multa fierbere. De asemenea, detine si 2 arzatoare normale, dar si unul mic. Astfel ca, puteti gati divers si cat mai mult in acelasi timp.

Aragazul Zanussi ZCG210T1WA include o putere a arzatorului mare de 2.6 kW. Despre arzatorul mic trebui spus ca are o putere de 1 Kw. Arzatorului normal ii mai revine o putere de 2 kw. Despre acest aragaz din gama Zanussi trebuie spus ca include si un cuptor care este alimentat pe gaz, ceea ce reprezinta un mare avantaj. De asemenea, are si o capacitate de 61 l, ceea ce einseamna ca este destul de bine. Si cuptorul include o siguranta.

Citeste si despre Beko FSGT52110DWO

Aragazul Zanussi ZCG210T1WA include si functie pentru pizza, aceasta fiind cea care va include temperatura si alte conditii necesare pentru prepararea unei pizza gustoase. Oricand aveti pofta de o pizza, nu trebuie sdecat sa acitvati optiunea pentru speciala pentru aceasta si sa lasati sa se pregateasca.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Zanussi ZCG210T1WA este produsul ideal pentru a pregati mese copioase pentru familiile unde se gateste destul de mult. Detine si un cuptor ideal pentru a pregati pizza, prajituri sau orice altceva aveti nevoie si pofta. Pretul nu este unul foarte mare, ceea ce inseamna ca nu veti prea mult pe ganduri pana sa il cumparati.