Hansa FCCX54100

In bucatarie fiecare dintre noi intra pentru diverse motive si putem vorbi de partea in care luati parte la gatitul propriu-zis sau poate fi vorba despre partea in care intrati doar sa incalziti mancarea sau sa faceti unele gustari insa Hansa FCCX54100 va poate ajuta de fiecare data. (oferta de AZI aici)

Hansa FCCX54100

Despre Hansa FCCX54100

Pentru gatit insa veti avea nevoie cu siguranta si de prezenta unor caracteristici mai moderne iar daca nu sunteti multumiti de aragazul pe care il aveti sau din diverse motive vreti sa aduceti un aer nou in bucatarie veti putea sa optati pentru un model Hansa FCCX54100.

Nu va fi greu de vazut si de analizat motivele pentru care acest model va poate insoti in viata de zi cu zi iar asta pentru ca incepand de la pret putem sa vorbim despre ceva accesibil.

Despre Hansa FCCX54100

Alegerea Hansa FCCX54100 in bucatarie

Citeste si despre Hansa FCMW59119

Pentru partea de alegere a acestui model Hansa FCCX54100 putem sa vorbim si despre ceea ce poate sa insemne gatitul eficient dar in acelasi timp si posibilitatea de a aduce in slujba voastra unele caracteristici moderne. Putem sa ne legam si de partea de aspect pe care o are si care de si este una clasica a unui aragaz daca veti privi mai atent veti observa totusi ca nu este unul care sa fie clasic in adevaratul sens al cuvantului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Trebuie totusi sa ii gasiti un loc precum unui model clasic iar asta tinand cont si de partea de gabarit pe care Hansa FCCX54100 il are si care este de 85 cm in inaltime, 50 cm in latime iar pentru adancime veti avea o valoare de 60 cm. Aceasta valoare este cea care nu tine de spatiu pentru deschiderea usii iar partea de inaltime este una care nu tine de aspectul privind capacul ce echipeaza aragazul si care este realizat din sticla.

Aspectul functional este cu siguranta si el la fel de important sau poate fi si mai important si asta pentru ca este un aragaz complet electric ceea ce inseamna aducerea sa in sprijinul vostru si in ceea ce priveste partea de locuinte unde nu exista retea de gaz. De functionarea electrica putem sa legam si beneficiile gatitului exact sau conform cerintelor din retete iar pentru plita incalzirea uniforma a zonei de gatit inseamna un gatit mai eficient si mai avantajos.

Citeste si despre Beko FSM62530DXMS

Utilizarea efectiva poate sa insemne si beneficiile date de prezenta a patru zone de gatit iar asta pentru ca veti avea doua zone de gatit cu o dimensiune redusa si doua zone de gatit cu o dimensiune normala iar puterea pe care o ofera este de 1.2 kW pentru zonele mici si o putere de 1.8 kW pentru cele normale.

In partea de cuptor a Hansa FCCX54100 veti avea o capacitate de 69l iar pe langa asta veti mai avea partea de incalzire inferioara, incalzire superioara, iluminare interioara dar si un grill pentru o friptura rumenita perfect.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In orice caz este posibil sa fie si unele persoane care sa analizeze Hansa FCCX54100 din perspectiva consumului de energie iar pozitionarea este in clasa A de eficienta energetica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply