Electrolux EKC66700OW

Conservarea aspectului pe care il are locuinta voastra poate depinde de multe lucruri si poate fi vorba despre partea de mobilare, de decoratiunile interioare pe care le utilizati sau poate de electrocasnicele pe care le aduceti in cadrul bucatariei. Un model Electrolux EKC66700OW va poate ajuta cu siguranta sa pastrati sau sa conservati aspectul bucatariei voastre dar in acelasi timp va poate ajuta sa va bucurati si de un alt mod de a gati.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EKC66700OW

Despre Electrolux EKC66700OW

Partea de bucatarie poate fi importanta cu siguranta pentru orice locuinta insa aducerea Electrolux EKC66700OW poate fi exact ceea ce trebuie pentru ca totul sa fie diferit insa in sensul bun, in sensul unei utilitati sporite si a unei usurinte in ceea ce priveste partea de gatire.

Electrolux EKC66700OW
Aragaz Electrolux EKC66700OW, Electric, Plita vitroceramica cu 4 zone de gatit, Cuptor electric, Autocuratare pirolitica, Grill electric, Timer, 60 cm, Alb

Daca plecam de la ceea ce inseamna aspectul acestui model putem foarte simplu sa nu vedem cam tot ce are de oferit insa cu siguranta acest lucru va fi necesar pentru a putea sa explicati partea de pret de achizitie.

Despre Electrolux EKC66700OW

Un aragaz Electrolux EKC66700OW sau nu prea

Citeste si despre Zanussi ZCG210G1WA

Aspectul si pozitionarea acestui model tin cu siguranta de gama aragazurilor insa daca privim mai atent putem vedea faptul ca poate fi un model mult mai modern. Veti avea ca si elemente importante pentru a vedea tot ce are de oferit Electrolux EKC66700OW partea de plita iar asta se vede de la distanta ca nu este una clasica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O plita clasica inseamna poate una cu o functionare pe gaz insa pentru acest model este vorba despre o plita cu o functionare electrica. Mai mult decat partea de functionare veti avea faptul ca este una vitroceramica si asta inseamna un gatit mai usor si mai eficient. Veti avea posibilitatea de a gati intr-un vas a carui suprafata de gatit este incalzita uniform.

Pentru a vedea efectiv de ce vase veti avea nevoie sau ce vase veti putea utiliza putem spune partea de prezenta a patru zone de gatit dintre care doua sunt mari si doua zone sunt normale. Fiecare dintre aceste zone are propriile caracteristici iar ca si element semnificativ poate fi puterea de 1200W pentru una dintre cele doua zone normale sau puterea de 1800W pentru una dintre cele doua zone mari.

Citeste si despre Arctic AGDG5611DTLB

Cum partea de plita este una cu o functionare electrica la fel este si partea de cuptor a Electrolux EKC66700OW. Veti putea cu siguranta sa gatiti la un alt nivel cu un astfel de aragaz iar pentru cuptor putem incepe cu capacitatea de 54l si pe urma continua cu functii precum cea de incalzire inferioara, incalzire superioara sau convectie aer fierbinte.

Partea de gatit exact si conform cerintelor mai poate depinde si de utilizarea unui timer sau poate a functiei de iluminare interioara. Puteti la fel de simplu sa va ajutati si de grill-ul acestui model sau de faptul ca vine cu o functie de autocuratare pirolitica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O functionare electrica a Electrolux EKC66700OW inseamna si o influenta asupra facturii la energie electrica si veti avea pozitionarea in clasa de energie A si asta poate si datorita unui indicator de caldura reziduala.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply